Storhamar hockey

 • Hamar-seier mot erkerival

  Storhamars iskrigere kunne gå av isen med seier 3–1 over erkerival Vålerenga lørdag kveld på hjemmebane. Etter denne kampen så er Storhamar nummer to på tabellen, fire mål bak ledende Frisk-Asker.

 • Storhamar vant mjøsderbyet

  Rasmus Ahlholm avgjorde mjøsderbyet i Storhamars favør da han satte inn 4-3 i forlengningen etter flott veggspill med Patrick Thoresen.

  – Jeg trodde egentlig Patrick ville skyte selv, så jeg ble litt paff da jeg fikk den igjen. Da var det bare å forsøke å sette den inn, sa svensken til TV 2.

  I forlengningen tok det bare 61 sekunder å avgjøre, og Storhamar er nå bare ett poeng bak tetduoen Vålerenga (som har spilt en kamp mindre) og Frisk Asker.

  Storhamar
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Storhamar vant hockheyoppgjør

  Storhamars iskrigere gikk av isen med seier 4–2 over Stavanger Oilers på hjemmebane lørdag kveld. Hjemmelagets målvakt, svenske Viktor Krokman, storspilte i serieåpningen og bidro sterkt til hjemmeseieren.

 • Ishockey-trenere må slutte

  De to trenerne i Storhamar Hockey må slutte før kontrakten er utløpt, melder HA. Miika Elomo og Petteri Nummelin kom til klubben før forrige sesong, og hadde ett år igjen av kontrakten. Klubben ønsker ikke å gi detaljer om beslutningen.

  Nye trenere i Storhamar Hockey
  Foto: Anne Kari Løberg / NRK
 • Storhamar slo Sparta

  Storhamar Hockey vant 6-5 mot Sparta Sarpsborg på hjemmebane i eliteserien for menn. Kampen ble av det dramatiske slaget, da avgjørelsen falt i hedmarkingenes favør et sekund før slutt. Tony Cameranesi satte inn vinnermålet for hjemmelaget.