Hopp til innhold

Sport i Innlandet

 • Fotballresultater

  I kveld ble det spilt andre runde i fotball-NM for herrer og flere lokale lag har vært i aksjon;

  HamKam slo Narviklaget Mjølner 8-0. Raufoss slo Grorud 2-1 på bortebane. Kampen mellom Gjøvik/Lyn og Kongsvinger endte med 3-2 til Gjøvik/Lyn etter ekstraomganger.

 • Anders Skaarseth er tilbake på sykkelen

  Lillehammersyklisten Anders Skaarseth er tilbake på sykkelen. Skaarseth brøt benet i en velt i Belgia i mars, og dermed gikk sommerens planer om deltakelse i Tour de France i vasken. Nå er han så smått tilbake på sykkelen, og satser på konkurranser til høsten.

  Anders Skaarseth er på sykkelen igjen etter stygt beinbrudd
 • HamKam greit videre

  HamKam er klare for 2. runde i cupen etter at de slo Nybergsund 5-0 i kveld. Henrik Udahl scora hattrick for Kamma. Andre resultater der lokale lag var involvert:

  Brumunddal - Raufoss 1 - 4
  Elverum - Gjøvik/Lyn 1 - 5
  Lillehammer - Kongsvinger 3 - 5

  Nybergsund - HamKam
  Foto: Alexander Nordby / NRK
 • Kolstad tok første stikk i sluttspillfinalen mot Elverum

  Kolstad utnyttet hjemmebanefordelen og slo erkerival Elverum med 34-30 i den første finalekampen i eliteseriesluttspillet for menn.

  Elverum kom best i gang, men etter sju minutter hadde hjemmelaget overtatt føringen med 5-3. Gjestene var derimot aldri bak med mer enn og det sto 16-15 til pause.

  Elverum-spiller og landslagets playmaker Tobias Grøndahl var i duell mot landslagsmålvakt Torbjørn Bergerud. Målvakten sto godt for trønderne og bidro til seieren.

  Etter pause dro Kolstad kraftig ifra og var oppe i en sjumålsledelse etter ni minutters spill.

  Janus Dadi Smarason var vanskelig å stoppe og scoret elleve mål. For Elverum scoret Kristian Hübert Larsen fire mål.

  Kolstad har tapt bare to ganger denne sesongen. En gang i serien og en gang i sluttspillet. Lagene møtes igjen i Elverum søndag, mens den tredje kampen spilles i Trondheim neste onsdag.

  Kolstad tok hjem NM-tittelen og vant serien. Nå er de i førersetet til å ta trippelen denne sesongen.

  (NTB)

 • Innlandet preger juniorlandslag i kombinert

  Kombinertsporten står sterkt i Innlandet, også blant de yngre utøverne.

  Norges Skiforbund har tatt ut 12 utøvere som skal utgjøre rekrutt- og juniorlandslaget kommende sesong, og halvparten av dem er fra Innlandet.

  Det er Sebastian Østvold fra Lensbygda, Andreas Ottesen og Emil Ottesen fra Gausdal, Per Einar Skjæret Strømhaug fra Folldal, Even Leinan Lund fra Tolga og Jørgen Berget Storsveen fra Elverum.