Hopp til innhold

Sport i Innlandet

 • Nysignering for Storhamar Hockey

  Tidligere Lillehammer-spiller Austin Changelosi har nå signert en toårskontrakt med Storhamar Hockey, melder hockeylaget på sine egne nettsider.

  Amerikaneren kommer til Hamar fra et kort opphold med CBR Brave i Australia, og har tidligere spilt i Norge for både Lillehammer og Stjernen Hockey i Fredrikstad.

  Storhamar, som tidligere i vår ble norgesmestere, er fornyd med å ha sikret det de mener blir en viktig brikke i laget, og en som var sterkt ønsket av trener Petter Thoresen.

  Austin uttaler til klubben at han ser frem til å spille med Storhamar-publikummet i ryggen, og ikke mot seg som tidligere.

 • Therese Johaug med comebackavgjørelse i august

  Therese Johaug er ventet å ta en endelig comebackavgjørelse i første del av august, opplyser manager Jørn Ernst til NTB.

  – Jeg regner med det blir første del av august, etter ferien, skriver Ernst i en melding.

  I midten av juni sa Ernst til TV 2 at planen var å ta en avgjørelse før sommeren, men at det ikke var satt en konkret dato.

  Da det norske kvinnelandslaget ble presentert i april bekreftet Sjur Ole Svarstad til NTB at Johaug er velkommen på landslaget dersom hun bestemmer seg for å satse fram mot VM på hjemmebane. Marit Bjørgen og Pål Gunnar Mikkelsplass er ansatt som assistenttrenere for langrennskvinnene.

  Johaug returnerte til langrennssporet med et brak da hun tok et overlegent gull på NM-tremila i mars. 1. mai vant hun Grue halvmaraton med den sterke tiden 1.11.25. Det var bare 55 sekunder bak Norges Friidrettsforbunds EM-krav på distansen.

  36-åringen fra Dalsbygda tok i helgen en suveren seier i Lofoten Skyrace, nesten ti minutter foran neste kvinne på resultatlista.

  Johaug har 14 VM- og fire OL-gull i karrieren. Tre av OL-gullene kom i Beijing for to år siden.

  (©NTB)

  Therese Johaug etter Grue halvmaraton
  Foto: Morten Stenberg
 • Uavgjort på Briskeby

  Det ble uavgjort 0–0 da HamKams herrelag tok imot Tromsø på Briskeby stadion søndag kveld.

  Selv med én mann mer på banen klarte ikke Tromsø å vinne over HamKam. Poengdelingen gjør at begge lag nå står med 14 poeng etter 14 kamper i Eliteserien.

  Lørdag neste helg spiller HamKam borte mot Odd.

  Eliteseriekampen i fotball mellom HamKam og Tromsø på Briskeby stadion søndag 7. juli
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Innlendinger på hopplandslaget

  Hopplandslaget for sesongen 2024-25 er klart, og ifølge Norges Skiforbund Hopp blir det en spisset satsing inn mot VM på hjemmebane.

  I kjernen av laget finner vi Thea Minyan Bjørseth fra Lensbygda Sportsklubb og Robert Johansson fra Søre Ål IL. De er to av ni hoppere som har fått A-status.

  Av hopperne med B-status finner vi Benjamin Østervold, også han fra Lensbygda Sportsklubb, og Nora Midtsundstad fra Vaaler IF.

  – Med dette uttaket er det mange hoppere som får sjansen til å prestere på det øverste nivået, og vi har tatt ut et lag med mye potensial. De regionale hoppteamene blir mer sentrale enn noen gang, og vi ønsker å styrke samarbeidet med teamene, sier fungerende sportssjef, Ståle Villumstad, i en pressemelding.

  Bildet viser Thea Minyan Bjørseth etter siste hopp i verdenscupen i hopp for kvinner på Lillehammer tidligere i vinter.

  Verdenscup hopp kvinner
  Foto: Geir Olsen / NTB
Kjetil Rekdal jubel

Kjetil Rekdal kjem tilbake til AaFK som ny trenar: – Gler seg veldig

Eliteserien i fotball 2024: Sandefjord - HamKam
Sandefjord 20240627. HamKams Henrik Udahl jubler for sin 2-1 scoring under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og HamKam på Jotun arena. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Kontroversiell straffe sikret HamKam-seier borte mot Sandefjord: – Billig

HamKam jubler etter seier mot Bodø/Glimt

HamKam med sjokkseier over Bodø/Glimt

Etter at stjernene falt fra var det Hedda Bakkemo som kunne juble for sitt aller første NM-gull på Beitostølen fredag. Hun var sterkest av samtlige i finalefeltet

Flere saker fra Innlandet

axel-130724

Axel (79) spring nesten 700 kilometer for å heidre avdød venn

Død elg

Elgen i Noreg er sjuk – nå vil myndigheitene finne ut kvifor