Ishockey

Oppsummert

 • 13.00: Pressekonferanse med Mats Zuccarello i forbindelse med signeringen av kontrakten med Minnesota Wild.
 • Zuccarello har blitt enig om en femårskontrakt med klubben. Avtalen har en totalramme på 255 millioner norske kroner.
 • Trenerbyttet hjalp ikke for Zucca

  Det hjalp ikke at Minnesota Wild kastet ut trener Bruce Boudreau fredag. Lørdag røk Mats Zuccarello og laget på et nytt kjedelig hjemmetap 2–0 mot San Jose Sharks.

  Boudreau fikk sparken etter at Minnesota Wild tapte hjemmeoppgjøret mot gamleklubben til Zuccarello, New York Rangers, torsdag. Dean Evason ble satt midlertidig inn som hovedtrener, men det så ikke ut til å ha noen effekt i lørdagens kamp mot San Jose Sharks.

  Wild er tre poeng bak Arizona Coyotes i kampen om den siste sluttspillplassen i Western Conference. Laget har vunnet sju av sine 12 siste kamper, og tapet lørdag var det andre på rad på hjemmebane.

  Norske Mats Zuccarello var på isen i 16 minutter og 41 sekunder i kampen. (NTB)

  Vw3XLYVDxZw Mats Zuccarello
  Foto: Jerome Miron
 • Zuccarello-scoring i snuoperasjon

  Mats Zuccarello tegnet seg på scoringslisten i Minnesota Wilds 4-2-seier mot Detroit Red Wings natt til torsdag.Nordmannen imponerte med strålende øye-hånd-koordinasjon når 32-åringen utlignet. To scoringer til fra Wild i midtperioden sikret seier for nordmannens lag.

  Stars Wild Hockey
  Foto: Stacy Bengs / AP
 • Zuccarello scoret igjen

  Mats Zuccarello bidro med scoring og assist da Minnesota Wild knuste Dallas Stars 7–0 i NHL lørdag.

  En assist fra Zuccarello sørget for at Wild tok en tidlig ledelse i Xcel Energy Center i Saint Paul lørdag kveld lokal tid. Etter ti minutter i første periode skjøt Jared Spurgeon direkte på en pasning fra Mats Zuccarello og sendte hjemmelaget i føringen.

  På tampen av andre periode kom også Zuccarello på scoringslista. Han var raskt frampå og snappet opp en retur fra Stars' målmann. Den satte han trygt i et åpent mål og førte Wild til en 5–0 ledelse. Zuccarello fikk 14,46 minutter på isen lørdag.

  (NTB)

  Minnesota Wild v Colorado Avalanche
  Foto: Matthew Stockman / AFP
 • Ny Zuccarello-scoring

  Borteoppgjøret for Minnesota Wild mot Colorado Avalanche ble målrikt og endte med seier for gjestene. Mats Zuccarello smalt inn sitt niende mål for sesongen.

  Den norske stjernen utlignet til 4-4 i tredje periode. I løpet av de neste minuttene ble Zuccarellos mål fulgt opp av to nye, fra Victor Rask (5-4) og fra Ryan Suter som gjorde det siste 6-4-målet for Wild.

  Med fredagens kamp har Mats Zuccarello scoret ni mål så langt for Minnesota Wild denne sesongen. (NTB)

  Mats Zuccarello
  Foto: John Locher / AP
Storhamar og Frisk Asker spilte i dag semifinale tre av syv kamper. Det var uhyre jevnt og kampen måtte til slutt avgjøres på første mål vinner. Storhamars Eirik Skadsdammen ble også hedret for sin kamp nummer 900 før start.

Siste nytt

 • – Ny dopingsak i Sverige

  Den svenske avisen Dagens Nyheter skriver at nok en svensk idrettsutøver har testet positivt for doping. Dette blir bekreftet av det svenske friidrettsforbundet. Fra før har også den svenske bryteren Jenny Fransson og løperen Robel Fsiha testet postivt for doping. Avisen nevner ikke navnet på utøveren, men det skal være en friidrettsutøver med medalje fra det nasjonale svenske mesterskapet. Utøveren er ikke svensk statsborger, men skal være medlem av en svensk klubb. Vedkommende testet positivt på en prøve 17. desember.

 • Bjøntegaard vraket fra normallaget

  Johannes Thingnes Bø, Tarjei Bø, Vetle Sjåstad Christiansen og Johannes Dale utgjør den norske kvartetten på onsdagens normaldistanse i skiskytter-VM.

  Det betyr at Erlend Bjøntegaard er ute av laget til neste VM-distanse.

  Verdenscup skisyting Antholz
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Johaug-rival bryt Ski Tour

  Natalja Neprjajeva, Therese Johaugs konkurrent i verdenscupsammendraget, bryter Ski Tour. Det sier trener Jurij Borodavko til NRK. Neprjajeva ble syk etter at hun måtte reise til Moskva for å søke om visum til USA. Hun lå på 12.-plass i Ski Tour.

  Natalia Nepryaeva
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal