Ishockey

Oppsummert

 • 13.00: Pressekonferanse med Mats Zuccarello i forbindelse med signeringen av kontrakten med Minnesota Wild.
 • Zuccarello har blitt enig om en femårskontrakt med klubben. Avtalen har en totalramme på 255 millioner norske kroner.
 • Tre Rosseli-assist i Frölunda-seier

  Mats Rosseli Olsen sto for tre assist da Frölunda slet seg til 6-5-seier etter forlengning mot tabelljumbo Växjö i ishockeyserien SHL torsdag. Nordmannen var nest sist på pucken både ved 2-1 og 3-2, og han fikk assist også på 4-3-målet.

  Mats Rosseli Olsen
  Foto: Tt News Agency / Reuters
 • Tap og poentørke for Zucca

  Minnesota Wild, med Mats Zuccarello på laget, tapte 4-7 for Pittsburgh Penguins i NHL i natt.

  Zucca fekk 15.46 minutt på isen, men fekk ingen poeng.

  Wild er dermed utan siger på sine fire første kampar denne sesongen. Det er første gongen i klubbens 19 år lange historie.

  Mats Zuccarello
  Foto: John Leyba / AP
 • Cech blir hockeykeeper

  Tidligere Chelsea- og Arsenal-keeper Petr Cech skifter beite fra gress til is når han blir ishockeykeeper for Guildford Phoenix. Etter at tsjekkeren la opp som fotballspiller i sommer har Cech vært en aktiv ishockeyspiller. Han har signert for Guildford Phoenix.

  – Jeg håper jeg kan hjelpe dette unge laget med å oppnå sine mål, sier 37-åringen til BBC.

  Cech får sin debut når Guildford Phoenix møter Swindon Wildcats 2 på søndag. (NTB)

  Cech
  Foto: Valery Hache / AFP
 • Nytt hjemmetap for Storhamar

  Storhamar måtte tåle sitt tredje strake hjemmetap da et friskt og aggressivt Sparta-lag vant 3–1 i eliteserien tirsdag kveld. Det er første gang på tre år at Storhamar taper tre strake hjemmekamper.

  – Det er ikke mye som stemmer akkurat nå, erkjente løperen Robin Dahlstrøm overfor TV 2 etter kampen. (NTB)

 • Frisk nær poeng i CHL

  Frisk Asker kjempet godt hjemme mot Tappara og var et kvarter unna sitt første poeng i Champions Hockey League. Men kampen endte 3–1 i finsk favør.

  Den avgjørende scoringen kom tidlig i tredje periode da Charles Bertrand gjorde 2–1 etter flott forarbeid av Patrik Virta. Inntil det hadde Frisk vært fullt med i kampen, som var jevnspilt. Sju minutter før slutt ble kampen ble langt på vei punktert av Virta.

  Frisk Asker har hatt en fenomenal start på den hjemlige ishockeysesongen, men i mesterligaen har det vært tøft. Foran Tappara-kampen hadde laget tapt fire ganger mot Klagenfurt (0–4 og 0–3) og Biel (2–3 og 1–2). (NTB)

Storhamar og Frisk Asker spilte i dag semifinale tre av syv kamper. Det var uhyre jevnt og kampen måtte til slutt avgjøres på første mål vinner. Storhamars Eirik Skadsdammen ble også hedret for sin kamp nummer 900 før start.

Siste nytt

 • Lagerbäck forlenger til 2022

  Landslagssjef Lars Lagerbäck og assistenttrener Per Joar Hansen hadde opprinnelig kontrakter som går ut etter EM-sluttspillet neste sommer eller play off kampene i mars, dersom Norge ikke kvalifiserer seg for mesterskapet. Nå blir begge med etter det.

  Kontraktene gjelder ut den kommende VM-kvalifiseringen med forlengelse til VM 2022 om Norge kvalifiserer seg.

  - Med en positiv arbeidsgiver, støtteapparat og spillertropp var det vanskelig å si nei. Jeg trives veldig bra i jobben som norsk landslagssjef, og fotballmessig er det en spennende og lovende gruppe som har store muligheter for å fortsette utviklingen. Målet er å kvalifisere oss for EM-sluttspillet og deretter VM-sluttspillet i 2022, sier Lagerbäck.

  Euro 2020 Qualifier - Group F - Malta v Norway
  Foto: Darrin Zammit Lupi / Reuters
 • Zucca scoret

  Mats Zuccarello ble matchvinner da Minnesota Wild slo Tamba Bay Lightning torsdag kveld. Zuccarello hadde også to målgivende pasninger i kampen Wild vant 5–4.

  Minnesota Wild har nå vunnet fem kamper på rad.

  Wild Lightning Hockey
  Foto: Chris O'meara / AP
 • Nok et nederlag for Arsenal

  Sparkingen av Unai Emery har foreløpig ikke gitt noe umiddelbar positiv virkning for Arsenal. Svenske Fredrik Ljungberg lykkes ikke med å slå bunnlaget Norwich i sin første kamp i lederstolen, ei heller rødtrøyene å slå Brighton i kveldens kamp hjemme på Emirates. Arsenal gikk på en ny smell og tapte til slutt 2-1. Adam Webster og Neal Maupay scoret målene for gjestene, mens Alexandre Lacazette scoret vertenes mål. Arsenal ligger på en skuffende 10. plass, mens Brighton klatret opp på 13.-plass.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Frank Augstein / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal