Start - Bodø/Glimt
Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK

IK Start

Oppsummert

 • Ik Start ble etablert i Kristiansand i 1905.
 • Se artikler om Start her
 • Seier på hjemmebane for Start

  Start vant 4–1 mot HamKam på hjemmebane i dag. I første omgang scoret Joackim Jørgensen, Tobias Christensen og Mathias Bringaker de tre første målene for Start. HamKam scoret et mål i andre omgang, før Kristjàn Floki Finnbogason scoret siste mål for Start.

 • Islandsk spiss solgt

  Start er enige med den islandske klubben KR Reykjavik om en overgang for angrepsspilleren Kristján Flóki Finnbogason. Finnbogason skal spille de neste tre kampene for Start, før han drar hjem til Island. Det skriver Start på sin hjemmeside.

  Kristján Flóki Finnbogason
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • – Start har ikke betalt leie

  Kommunen sier de mangler to kvartalers stadionleie fra IK Start, skriver Fædrelandsvennen. Styreleder Christopher Langeland i Start En Drøm mener derimot at klubben har fått innvilget betalingsutsettelse.

 • Ble nesten matchvinner

  Start-spiller Mikael Ugland var nære på å bli matchvinner da han skjøt i stolpen rett før slutt i kampen mellom Norge og Irland i G19-EM i kveld. Kampen endte 1–1. Erik Botheim ga Norge ledelsen, mens Joe Hodge utlignet for Irland.

 • Start slo Jerv på Levermyr

  Stillingen ble 2–0 til Start i dag. Sørlandslagene spilte en treningskamp for å forberede seg til høstens seriestart. Neste uke møter Start Ham Kam til høstens første seriekamp.

14 millioner kroner i årlig leie er for mye mener Start, å betale for Sparebanken Sør Arena. I dag la klubben frem sin vurdering for videre arenabruk. Kristiansand kommune er uenige i Starts fremstilling av saken.
Midlertidig hovedtrener i Start, Joey Hardarson, vet ikke om klubben velger å fortsette med ham som hovedtrener. Klubben nærmer seg en avgjørelse, men ønsker ikke å kommentere aktuelle navn i prosessen.