Frps partileder Siv Jensen oppsummerer det politiske halvåret

Fremskrittspartiet

Oppsummert

Fremskrittspartiet er et norsk politisk parti som beskriver seg som liberalistisk. Partiet ble grunnlagt i 1973 som Anders Langes Parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep, og endret navn til Fremskrittspartiet i 1977.

 • Oslo Frp gir ultimatum

  Oslo Frp vil låse stortingsgruppen til to ufravikelige krav i høstens budsjett: Null kvoteflyktninger i 2021 og ingen underregulering av pensjonene. De sender et resolusjonsforslag inn til partiets landsstyremøte på tirsdag, skriver Dagbladet

 • Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

  Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA, mener Frps Erlend Wiborg, ifølge NTB. Byrået skal blant annet hjelpe med håndhevingen av arbeidslivets regler og legge til rette for felles inspeksjoner på tvers av landegrensene.

 • Jensen tar gjenvalg på Stortinget

  Frp-leder Siv Jensen tar gjenvalg på Stortinget i 2021. Det bekrefter partiet overfor NTB. Jensen ga tidligere i år valgkomiteen i Fremskrittspartiet beskjed om at hun ønsker å fortsette som partileder.

 • Pågrepet for trusler mot Helgheim

  En mann i 20-årene er pågrepet av PST, siktet for trusler mot Frps Jon Helgheim. Ifølge Nettavisen skal det også ha blitt gjort våpenrelaterte funn i boligen til den siktede. Det var i midten av juni Helgheim mottok truslene via en chat-tjeneste.

 • Pågrepet for trusler mot Helgheim

  En mann i 20-årene er pågrepet av PST siktet for trusler mot Frps Jon Helgheim fra Drammen. Ifølge Nettavisen skal det også ha blitt gjort våpenrelaterte funn i boligen til den siktede. Det var i midten av juni Helgheim mottok truslene på Messenger.

AKTUELT NÅ

SISTE NYTT

Siste meldinger