Hopp til innhold

Ingen gullfinale for Stine og Edith

En etter en ble artistene ropt opp som deltakere i gullfinalen. Og håpet forsvant etter hvert. Da Freddy Kalas ble ropt opp som siste gullfinalist var håpet ute. Men fortsatt kan vi nyte bidragene fra Stine Hole Ulla og Edith Roth Gjevjon.

Grand Prix - Ulla og Hungry Hearts

MELODI GRAND PRIX: Sterke prestasjoner av Stine Hole Ulla og Edith Roth Gjevjon.

Foto: Torstein Bøe / Scanpix

På hver sin måte sang Stine Hole Ulla og Hungry Hearts seg inn i våre hjerter. Hungry Hearts, med Edith Roth Gjevjon i spissen med speisa russland-disko og Stine Hole Ulla med en nydelig ballade

The Hungry Hearts og Lisa Dillan var overlykkelige da de gikk av scenen.

– Det føles som at vi kommer til å vinne dette. Vi har lyst å gjøre det minst en gang til. For et fantastisk publikum, sier frontfiguer Edith Roth Gjevjon fra Vegsundet i Ålesund.

Men dessverre gikk det ikke veien for Hungry Hearts. Selv om stemningen i salen var stor, var det ikke mange nok som ringte inn og sikret performancegruppen plass i gullfinalen.

The Hungry Hearts og Lisa Dillan var overlykkelige når de gikk av scenen etter å ha opptrådt med låten Laika.

Da gikk det ikke lang tid før det var balladetid. Stine Hole Ulla fra Sykkylven rørte alle med sin vakre ballade, «Traces». Og backstage var det til å begynne med ikke lett å få frem et eneste ord.

–Helt fantastisk altså. Det var helt sykt og rått. Alt var så behagelig og bra.

Men her i dette videoklippet er hun, med den klokkeklare stemmen som midtpunktet i en vakker blomst.

Stine Hole Ulla opptrådte med sangen «Traces» i fredagens MGP-finale.

Vinner ble Agnete med låta «Icebreaker». Hun var favoritt både hos bettingselskaper og presse i forkant av konkurransen. undervegs i sendingen var det også Agnete som fikk høyste karakterer av pressen som fulgte sendingen.

Uansett skriver vi Stine Hole Ulla og Edith Roth Gjevjon inn i dette stolte galleriet av Melodi Grand Prix-deltakere fra Møre og Romsdal.

Grand Prix

Dette er Møre og Romsdals deltakere i Melodi Grand Prix gjennom tidene. Nå skal vi sette Stine Hole Ulla og Edith Roth Gjevjon inn i dette flotte galleriet.

Foto: Montasje: Lena Stette Høyberg / NRK/Scanpix

Les: Her er Møre og Romsdals Melodi Grand Prix-historie