Nok en målløs kamp for Aalesund

Aalesund og Tromsø spilte 0-0 da den andre runden i eliteserien ble avsluttet i Ålesund mandag kveld.

Aalesund-Tromsø

På to serierunder har Aalesund dermed spilt to 0-0 kamper. I den første serierunden ble det 0-0 mellom Aalesund og Stabæk på Nadderud.

- Bedre enn mot Stabæk

- Vi er klart bedre enn mot Stabæk forrige helg, men fortsatt er vi et godt stykke unna maksnivået vårt, sa AaFK-trener Kjetil Rekdal etter kampen.

- Når det blir fryktelig mange jevne kamper i tippeligaen så må vi alerten når sjansen er der. Der var vi ikke fremover på banen, men vi står godt bakover, sa rekdal.

Første omgang ble sjansefattig mellom Aalesund og Tromsø. Ingen av lagene klarte å rive til seg et spillemessig overtak.

Store sjanser i andre omgang

I andre omgang ble det skapt langt flere sjanser. Magnus Sylling Olsen brente to store sjanser i andre omgang. Den første sjansen ble skapt etter farlig tilbakespill til Trømsøs keeper.

Også Tromsø hadde flere store sjanser midtveis i andre omgang, men klarte ikke å omsette sjansene til mål.

Annullerte mål

Aalesund fikk annullert en scoring tidlig i andre omgang. Demar Phillips satte ballen i mål, men var em liten meter i offside.

Tromsø fikk også annullert en scoring 20 minutter før slutt. Ole Martin Årst sklir et innlegg i mål, men blir avblåst for offside.