NRK Meny
Normal

Molde skal ha avslått Linnes-bud på 15 millioner

Molde Fotballklubb skal ifølge VG nylig ha takket nei til 15 millioner for spilleren Martin Linnes.

Martin Linnes

Besiktas skal være interessert i å betale 15 millioner kroner for Martin Linnes (til høyre).

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Ifølge VG skal Besiktas være villig til å betale 15 millioner kroner for Martin Linnes, men Molde har avslått budet fra tyrkerne. Linnes sin agent, Kent Karlsen, bekrefter interessen fra Istanbul-klubben. Han vil ikke kommentere om Molde har mottatt et bud på landslagsbacken.

- Det er riktig at interessen fra Besiktas både er reell og konkret, sier Karlsen til VG.

- Virker spennende

Spilleren selv synes interessen fra Besiktas virker spennende, men han skjønner at Molde er lite villig til å la høyrebacken gå nå som det norske overgangsvinduet er stengt.

- Jeg fikk vel litt inntrykk av at min deadline var på mandag, da vinduet i Norge stengte. Nå er vel ikke døren lukket helt, men det kan bli tøft. Vi har mye å spille for i høst både i cupen og serien, så jeg forstår at Molde må ha på plass en erstatter hvis de skal la meg gå, sier Linnes til VG.

Fikk gode skussmål fra Thomas Myhre

Besiktas-trener Slaven Bilic ringte nylig Thomas Myhre for å høre mer om Linnes.

- Slaven ba om mitt syn på Martin. Vi spilte sammen i Kongsvinger, og han har siden videreutviklet seg positivt i Molde. Martin er først og fremst en bra fotballspiller, men også en bra type og gutt. Det formidlet jeg videre, forteller Myhre.

Myhre og Bilic spilte sammen i Everton på slutten av 90-tallet.

- Bare Molde sier nei til 15 mill.

VG skriver at de fleste norske klubber sliter med store minustall, og at neppe andre enn Molde kunne ha sagt nei til et bud på 15 millioner kroner for en høyreback.

- Hvis den summen stemmer, så kunne ikke engang Rosenborg på nåværende tidspunkt sagt nei til det. Det sier litt om hvilken posisjon Molde er i. Men de må selvsagt verne om sine interesser, sier Thomas Myhre.

Det har ikke lyktes VG å få en kommentar fra Molde Fotballklubb.