NRK Meny
Normal

Knekte neser og nødraketter

Politiet på Sunnmøre hadde slikt å gjøre i løpet av natten.

Politibil - illustrasjon

LOVENS LANGE ARM: Det var en aktiv natt for politiet på Sunnmøre natt til søndag.

Foto: Illustrasjonsfoto

På slaget tolv startet det som skulle bli en nokså travel natt for politiet på Sunnmøre. En utenlandsk mann i 30 årene gikk til angrep på to andre menn fra samme nasjon.

Det resulterte blant annet i en knekt nese. Begge de fornærmede ville oppsøke lege, mens den nevenyttige karen ble anmeldt og innsatt i arrest.

I Volda ble det skutt opp noen nødraketter da lørdag hadde blitt til søndag. Hovedredningssentralen og båter og lufttrafikk ble varslet og koblet inn, men det hele viste seg å bare være en litt for ivrig festdeltaker. En mann i 20 årene blir anmeldt for oppskytingen.

Nok et nesebrudd

I Ålesund sentrum ble en mann i 30 årene anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted, mens det i Ulsteinvik ble notert kveldens andre nesebrudd.

To tenåringer barket sammen, og den ene brakk nesen på den andre. Han blir anmeldt for legemsfornærmelse, i tillegg til at politiet oppretter sak for ordensforstyrrelse. I tillegg til dette var det to andre slåsskamper i Ulsteinvik denne natten.

I Ålesund var en mann aggressiv inne på et utested og antastet flere kvinnelige gjester. Da politiet kom gikk han til angrep på dem, men ingen ble skadet. Han anmeldes for vold mot politiet og er innsatt i varetekt.