Hopp til innhold
Norway Northern Ireland Euro 2022 Women Soccer
Foto: Alessandra Tarantino / AP

Guro Reiten

Oppsummert

Guro Reiten er ein fotballspelar frå Sunndalsøra som spelar for Chelsea F.C.

 • Reiten scoret da Chelsea sikret avansement i Mesterligaen

  Guro Reiten scoret kampens første mål da Chelsea slo Real Madrid 2-1 i gruppespillet i Mesterligaen onsdag kveld.

  Reiten scoret på straffe etter en times spill på Stamford Bridge.

  Athena del Castillo utlignet få minutter etterpå for Real Madrid, men et selvmål to minutter senere gjorde at Chelsea vant kampen.

  Dermed går Chelsea videre fra gruppe D som gruppevinner. Häcken eller Paris FC vil følge etter Chelsea.

  Britain Soccer Champions League
  Foto: Zac Goodwin / AP
 • Reiten tilbake i Chelsea-troppen etter langt skadeavbrekk – på benken i toppkampen mot Arsenal

  Den norske landslagsspilleren Guro Reiten gjør et etterlengtet comeback i Chelseas kamptropp i søndagens storoppgjør mot London-rival Arsenal.

  Hos motstander Arsenal sitter Frida Maanum på benken, mens Maren Mjelde er inne i Chelseas startellever.

  Reiten har ikke spilt en tellende kamp verken for Chelsea eller det norske landslaget siden 8. oktober. Da scoret hun et viktig 1-1-mål helt på tampen mot Manchester City.

  29-åringen signerte ny kontrakt med Chelsea forrige uke. Den strekker seg til 2025, med opsjon om forlengelse fram til sommeren 2026. (NTB)

  Womens Super League Chelsea v Arsenal
  Foto: PAUL CHILDS / Reuters
 • Guro Reiten fikk ny Chelsea-kontrakt

  Fotballprofilen Guro Reiten har signert ny kontrakt med Chelsea. Den nye avtalen inneholder en opsjon om forlengelse fram til sommeren 2026.

  Det opplyser London-klubben på sine nettsider lørdag formiddag.

  Reiten signerte så sent som i fjor sommer en ny treårskontrakt som hadde varighet til sommeren 2025. Den nye avtalen inneholder en opsjon som gjør at samarbeidet kan forlenges til 2026.

  Det er også grunn til å tro at Reiten har fått forbedret sine betingelser som følge av solid spill siden signeringen i 2022.

  – Vi er veldig glade for å gi Guro en ny avtale og belønne henne for fantastiske prestasjoner, sier daglig leder Paul Green.

  Reiten har vært i Chelsea siden 2019 og vunnet blant annet fire serietitler med London-klubben. I alt har det blitt ti trofeer.

  – Jeg har vært her i fire år og elsket hvert sekund. Det føles som min andre familie og jeg har veldig gode venner her. Det er ingen andre steder jeg ville være, sier Reiten.

  Hun var i år nominert i Gullballen-kåringen, der det til slutt ble 19.-plass.

  Reiten har vært plaget med skader i høst og har ikke spilt siden tidlig i oktober. Hun er derfor ikke en del av den norske landslagstroppen som slo Portugal fredag og møter Østerrike tirsdag.

  (NTB)

  Womens Super League Chelsea v Arsenal
  Foto: PAUL CHILDS / Reuters
 • Reiten nominert til pris

  Guro Reiten (29) fra Sunndalsøra er blant kandidatene til å stikke av prisen som årets spiller hos den engelske spillerforeningen PFA.

  Reitens Chelsea vant ligaen med to poeng foran Manchester United forrige sesong. 29-åringen noterte seg for ni mål og elleve målgivende pasninger.

  Vinneren blir kåret 29. august (NTB).

  Women's Super League - Chelsea v Arsenal
  Foto: PAUL CHILDS / Reuters
 • Guro Reiten med straffescoring i VM

  Guro Reiten fra Sunndal scoret 5–0-målet for Norge i VM-kampen mot Filippinene. Hun la også opp til 6–0-målet i kampen som førte Norge til åttendedelsfinalen i fotball-VM. Reiten får sju poeng på NRKs spillerbørs. Keeper Aurora Mikalsen fra Kristiansund får seks poeng.

  Hege Riise
  Foto: SAEED KHAN / AFP
Ukas gjest har Wikipediaside på 4 forskjellige språk og innehar kunstneriske talenter! Men først og fremst er hun nok fotballspiller, der hun også leverer kunstverk, med det som Jan Aage Fjørtoft har beskrevet som Norges beste venstrebein. Hun er topppscorer i Toppserien og laget hennes Lillestrøm har ikke nesten ikke tapt en seriekamp siden 2015! Hun har vunnet Norway Cup, Toppserien og har også spilt fotball på Skaugum og nylig vært med å ta Norge til VM i fotball! Ukas gjest er Guro Reiten.
Guro forteller om å være nervøs før fotballkamper, om å spille med venstre sokk på høyre bein, om lykketrusa hun alltid må spille i, om rekene hun har hatt som kjæledyr og om hvorfor tre av verdens beste fotballspillere kommer fra lille Sunndalsøra.
Guro hyller sine favorittfotballspillere, vi hyller pausen i fotballkamper og Nettsjef Lars har møtt Colin Hendry.
Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook og Twitter: @P3HeiaFotball
Distriktsnyheiter for Møre og Romsdal