Hopp til innhold
Reiten
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Guro Reiten

 • Reiten med assistshow da Chelsea vant 8–0

  Guro Reiten fra Sunndalsøra bidro med fire assist da Chelsea slo albanske Vllaznia 8–0 i mesterligaen onsdag kveld.

  Chelsea fulgte opp borteseieren mot PSG i åpningsrunden med en overlegen hjemmeseier mot albanske Vllaznia. Etter et tidlig ledermål signert Sam Kerr herjet Reiten i slutten av den første omgangen og holdt på å gå til pause med hat trick i assist på sju minutter.

  Reitens innlegg og pasninger lå bak fem av de åtte scoringene i sin 100. kamp for Chelsea.

 • Reiten hjalp Chelsea å vende til seier i byderby

  Chelseas kvinnelag kom tidlig under i det utsatte byderbyet mot West Ham, men Guro Reiten hjalp laget å vende til 3-1-seier.

  Den norske landslagsstjernen hadde assist på Fran Kirbys utligningsmål i slutten av første omgang og var involvert også i Sam Kerrs ledermål i den andre omgangen.

  Dagny Brynjarsdottir nikket West Ham i en tidlig ledelse på hjørnespark mens Kerr sto passiv ved siden av henne. Senere skulle Chelsea vise offensiv kompetanse på hjørnespark, og Kerr fikk sitt første mål på sesongen på et av dem.

  Den engelske landslagsstopperen Millie Bright stusset inn 3-1 på nok et hjørnespark.

  Women's Super League - Chelsea v Manchester City
  Foto: ANDREW COULDRIDGE / Reuters
 • Ada Hegerberg ikkje i landslagstroppen

  Ada Hegerberg slit framleis med skade og rekk ikkje oktobersamlinga med fotballandslaget. Hegerberg blei skadd i ein VM-kvalifiseringskamp for ein månad sidan.

  I dag blei landslagstroppen til kampane mot Brasil og Nederland presentert, og her må altså landslaget klare seg utan spelaren frå Sunndalsøra.

  I fjor haust gjorde Hegerberg comeback etter ein langvarig skade. Tidlegare i år var ho tilbake for Noreg for første gong sidan sommaren 2017.

  Guro Reiten frå Sunndal, Aurora Mikalsen frå Kristiansund og Kristine Bjørdal Leine fra Skodje er med i landslagstroppen.

  Ada Hegerberg på trening lørdag 9. juli i Brighton i England under EM 2022. Foto: Eskil Wie Furunes / NRK
  Foto: Eskil Wie Furunes / NRK
 • Guro Reiten forlenget med Chelsea

  Guro Reiten har signert en ny treårsavtale med den engelske storklubben Chelsea.

  London-klubben opplyser om forlengelsen på sine nettsider onsdag. Den nye avtalen strekker seg til sommeren 2025.

  Reiten kom til Chelsea fra LSK i 2019, og hun har blitt en svært viktig brikke i mannskapet til suksessmanager Emma Hayes. Chelsea har vunnet ligagullet i England de tre siste sesongene.

  – Vi har allerede oppnådd så mye i løpet av min tid her i klubben, og jeg gleder meg virkelig til å se hva vi kan få til videre, sier Reiten i en kommentar på klubbens nettside.

  Chelseas daglige leder Paul Green er godt fornøyd med å ha Reiten med på laget i ytterligere tre år. Reiten spilte 35 kamper og scoret elleve mål for London-klubben forrige sesong.

  – Vi er glade for at Guro har forlenget kontrakten med klubben. Mål og de målgivende pasningene hennes har vært avgjørende for lagets suksess de siste årene, sier han.

  Medietreff kvinnelandslaget i fotball
  Foto: Heiko Junge / NTB
Ukas gjest har Wikipediaside på 4 forskjellige språk og innehar kunstneriske talenter! Men først og fremst er hun nok fotballspiller, der hun også leverer kunstverk, med det som Jan Aage Fjørtoft har beskrevet som Norges beste venstrebein. Hun er topppscorer i Toppserien og laget hennes Lillestrøm har ikke nesten ikke tapt en seriekamp siden 2015! Hun har vunnet Norway Cup, Toppserien og har også spilt fotball på Skaugum og nylig vært med å ta Norge til VM i fotball! Ukas gjest er Guro Reiten.
Guro forteller om å være nervøs før fotballkamper, om å spille med venstre sokk på høyre bein, om lykketrusa hun alltid må spille i, om rekene hun har hatt som kjæledyr og om hvorfor tre av verdens beste fotballspillere kommer fra lille Sunndalsøra.
Guro hyller sine favorittfotballspillere, vi hyller pausen i fotballkamper og Nettsjef Lars har møtt Colin Hendry.
Abonner og anmeld oss gjerne i iTunes og sjekk oss ut på Instagram, Facebook og Twitter: @P3HeiaFotball
Distriktsnyheiter for Møre og Romsdal