NRK Meny
Normal

Stor interesse for Moldes cupfinalebilletter

I dag trakk Molde fotballklubb hvem som skulle få de 1700 cupfinalebillettene som får til folk som har sesongkort på stadion i Molde. Trekningen foregikk fullstendig maskinelt.

I dag trekte Molde fotballklubb hvem som skulle få kjøpe billetter til cupfinalen.

Lars Outzen trykket på knappen og trekningen var dermed i gang.

Det var slett ikke overlatt til menneskelige vurderinger da det skulle trekkes om hvem som skulle få kjøpe de 1700 billettene som går til innehavere av sesongkort på Molde stadion. En computer foretok trekningen i basen med eiere av sesongkort.

Trekningen ble foretatt av reklamebyrået Tibe.

Jeg har nok ikke noen mulighet til å påvirke trekninga, selv om også jeg gjerne vil ha billetter. Trekningen skjer helt automatisk når Lars Outzen trykker på knappen, sier Stine Strande i Tibe.

Innehaverne av sesongkort, som ønsket cupfinalebilletter, har vært nødt til å søke om å få tildelt billetter. I dag foregikk den elektroniske trekningen.

Vi følte at dette var det rette å gjøre i år. Vi har brukt andre metoder tidligere. Men dette er metoden som har gitt oss best resultat til nå, sier Lars Outzen i Molde fotballklubb.

I dag var det trekning blant sesongkortinnehaverne, om hvem som skulle få cupfinalebilletter.

Det var reklamebyrået Tibe som sto for trekningen. Stine Strande ønsket selv billetter, men hele trekningen foregikk maskinelt.

Til sammen forelå det søknader om 3150 billetter. Og klubben hadde altså bare 1700 billetter til denne gruppen søkere. Totalt rår Molde fotballklubb over 5700 billetter til cupfinalen.

De som får tildelt billetter får nå tilsendt en e-post om dette. De som ikke er blitt trukket ut hører ingen ting.

E-postene er på veg ut. Alle skal ha fått beskjed et kvarter etter at trekningen er fullført, sier Outzen.