Moldes midtbanespiller Magnus Wolff Eikrem er kåret til «årets unge spiller» av Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon.

21-åringen var nominert sammen med Viking-spilleren Yann-Erik de Lanley og Rosenborgs Jonas Svensson.

Kolbotns Ada Hegerberg, som er født og oppvokst i Sunndal, ble «årets unge spiller» på kvinnesiden.

Sentral brikke

Wolff Eikrem var også nominert til «Årets spiller», men den prisen fikk Rudolph Austin i Brann. Prisene ble delt ut på Grand Hotel i Oslo i går.

Wolff Eikrem har vært en sentral brikke på Moldelaget som sikret det historiske seriegullet etter kampen mot Strømsgodset forrige søndag

Brasse ble årets mål

Ålesundsspilleren Peter Orry Larsens scoring mot Vålerenga ble kåret til «Årets mål».

• Video Årets brassespark inspirerer

Årets brassespark inspirerer

Orry Larsen viste akrobatiske kunster med sin scoring på brassespark. Etter at Michael Barrantes dunket inn 1–0 like før pause, doblet Orry Larsen Aalesund-ledelsen snaut halvspilt ut i annen omgang med en frekk stuss etter frispark.

Sine første minutt i en cupfinale

22-åringen har rundet 100 eliteseriekamper og kunne søndag juble sammen med resten av Aalesund etter at laget vant cupfinalen mot Brann. Orry Larsen startet på benken, men fikk komme inn på banen da det var 16 minutt igjen av kampen. Dermed fikk han sine aller første minutt i en cupfinale.

Peter Orry Larsen mottar pokal etter sigeren i cupfinalen

Med seieren i boks, kunne Peter Orry Larsen og resten av Aalesund motta kongepokalen av kong Harald.