NRK Meny
Normal

Bråk og fyllekjøring

Flere personer har natt til søndag blir bortvist fra utesteder og arrangementer på grunn av bråk.

Politi

Politiet har bortvist flere personer natt til søndag på grunn av bråk og krangling.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Fra ett russearrangement i Tresfjord ble tre mann bortvist for å ha laget bråk på stedet. Alle tre var beruset og vil bli anmeldt. I Sykkylven ble en mann bortvist fra ett privat arrangement fordi han var beruset og uønsket på stedet.

To menn i Kristiansund i 20 og 30-årene, ble bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete ved et utested. En mann i 30-årene i Kristiansund var utagerende og eglet til bråk i sentrum. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelser og brudd på oppholdsforbud. En annen mann i 30-årene i Kristiansund laget kvalme på og utenfor et utsted og ble derfor bortvist. I Molde ble en mann i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete ved et utested.

Politiet stanset krangel og slåssing mellom to brødre i 30-årene i Kristiansund natt til lørdag. De roet seg og ble bortvist fra sentrum. I Molde blir en mann i 20-årene anmeldt for å ha urinert ved hovedinngangen til Moldetorget.

En mann i Ålesund blir anmeldt for å sparket til en parkert bil natt til søndag. Det kom en liten bulk i bilen. I Rauma ble en bilfører kontrollert i Åndalsnes etter melding om farlig kjøring. Han var beruset og ble fremstilt for blodprøvetaking.

Full storm søndag

Brannvesenet i fylket har vært ute på flere automatiske brannalarmer natt til søndag, både til et bakeri i Ålesund, på en campingplass, et næringsbygg, et overnattingssted og en privatbolig.

Ifølge 110-sentralen har ikke hendelsene hatt noe med været å gjøre.

Det er søndag ventet sørvestlig liten og opp i full storm, og i kveld nordvestlig sterk kuling. Regnbyger og snøbyger over 400–600 meter. Og fra i ettermiddag utrygt for torden, ifølge yr.no