NRK Meny
Normal

– Det blir ikke det samme uten Ole Gunnar Solskjær

De to søskenbarna Kathrine og Jannicke Hansen bruker ofte å ta turen til Lubbenes for å følge Moldes treninger. I dag var stemningen spesiell. De risikerer å miste den store helten Ole Gunnar Solskjær.

Jenter Molde-trening

Kathrine og Jannicke Hansen bruker ofte å overvære Molde-treningene. I dag svirret ryktene om at Ole Gunnar Solskjær kan bli manager i Aston Villa.

Foto: Omar Sejnæs / NRK

Mye tyder på at trener for Molde, Ole Gunnar Solskjær, ble fraktet med fly til Birmingham fredag formiddag. Aston Villa vil ha ham som manager, og Molde fotballklubb har akseptert at Villa og Solskjær har samtaler.

– Dette høres ikke bra ut. Og vi vet ikke helt om det er sant. Mye er vel rykter, sier Kathrine Hansen.

Fly Aston Villa

Slik reiste Ole Gunnar Solskjær til Birmingham fredag formiddag. Ved 14.15-tiden kom bekreftelsen på at han har landet i Birmingham.

Foto: Roar Halten / NRK

– Vi håpet å se Solskjær her nå

Hun og søskenbarnet, Jannicke Hansen, har tatt veien til treningsbanen på Lubbenes. De har ofte gjort det før. De går på skole i nærheten, og ofte tar de seg en tur når det passer seg slik at de har friminutt mens spillerne på Molde trener. I dag, dagen etter nasjonaldagen, var det skolefri og mye tid til å følge med på treningen.

– Vi er her for å se på spillerne. Vi hadde håpet å få se Solskjær her også. Det ser bra ut også i dag med tanke på spillerne. Men det blir ikke det samme uten Solskjær. Det blir det ikke, sier Jannicke Hansen.

Men Ole Gunnar var ikke til stede på dagens trening. Treningen ble i stedet ledet av hans assistent Mark Dempsey.

Trening Molde

Dette er fra Moldes trening fredag formiddag. Treningen ble utsatt med en halvtime, og den ble gjennomført uten Ole Gunnar Solskjær til stede.

Foto: Roar Strøm / NRK

Aston Villa-flyet til Kristiansund i går

Ryktene om at det var forhandlinger mellom Aston Villa og Ole Gunnar Solskjær begynte å svirre på selveste 17. mai. Flyet som eies av Aston Villa-eier Randy Lerner ble observert på Kristiansund lufthavn, Kvernberget.

Fredag formiddag bekreftet Molde fotballklubb at de var orientert om interessen fra Aston Villa, og at de hadde sagt ja til at partene hadde samtaler. Ryktene vakter umiddelbart reaksjoner i Rosenes by. Supporterne ønsker slett ikke å kvitte seg med Solskjær

Jeg håper Ole Gunnar blir i Molde en god stund til, sier Jannicke Hansen.

Tror du han havner i Aston Villa?

– Nei, jeg tror han ønsker å være i Molde en stund til. Men han drar nok til andre klubber etter hvert.

Solskjær har løftet laget

Men flyet på Kvernberget, pressemeldingen fra Molde fotballklubb, og flere oppslag både i norske og utenlandske medier indikerer at noe er på gang.

– På bakgrunn av det flyet lurer vi selvsagt på om han virkelig kommer til å dra. Men jeg håper at han fortsatt blir i Molde, sier Kathrine Hansen.

Ole Gunnar Solskjær har ledet Molde som manager i straks en og en halv sesong. I denne tiden har han brakt et seriegull til Molde, og laget ligger helt i toppen av norsk eliteserie også i dag.

– Vi håper selvfølgelig at han ikke drar. Han har løftet laget veldig mye. Vi håper at han blir, sier de to Molde-supporterne.