Molde ønsker seg rask avklaring

KRISTIANSUND/MOLDE (NRK.no): Ole Gunnar Solskjær skal være i Birmingham for å diskutere managerjobben i Aston Villa. Molde FK vet ikke hva som skjer, men ber om en rask avklaring av situasjonen.

Ole Gunnar Solskjær

Her forlater Aston Villa-eier Randy Lerners privatjet Kristiansund lufthavn fredag ved 10.30-tiden. Ole Gunner Solskjær (innfelt) kom ikke på fredagens Molde-trening.

Foto: NRK / NTB Scanpix

Det melder BBC.

De mener å vite at det var Ole Gunnar Solskjær som gikk ombord i Aston Villa-eierens privatjet på Kristiansund Lufthavn tidligere i dag.

Ifølge avisen skal nordmannen i samtaler med Aston Villa-eier Randy Lerner om den ledige managerjobben i løpet av dagen.

– Vi vet ikke hva som skjer nå, men ønsker å legge denne ballen død så fort som mulig (få en avklaring, journ. anm.), sier pressesjef i Molde, Per Lianes, til NRK fredag.

Avinor deltok i avledningsmanøver

NRK og flere andre medier var til stede på flyplassen da flyet lettet rundt 10.30, men på grunn av avledningsmanøvere så ingen hvem som gikk ombord.

Like før privatjeten takset til rullebanen kjørte en av Avinors biler opp på siden av flyet. I bilen satt det personer som ikke gikk gjennom den vanlige sikkerhetskontrollen.

NRK's journalist på Kvernberget flyplass kunne se Avinors bil kjøre i skytteltrafikk rundt på flyplassen i flere minutter. Bilen kjørte med passasjeren rundt omkring, og stoppet flere ganger. Blant annet for å hente papirer.

Situasjonen fremsto som konstruert for å distrahere de fremmøtte journalistene og fotografene.

Til slutt ble en kostemaskin kjørt frem og skjulte i stor grad trafikken rundt Aston Villa-eierens privatjet. Dermed var det umulig å se hvem som kom ut av bilene og gikk inn i flyet.

Solskjær uteble fra treningen

Fredag formiddag skulle Molde ha trening på Lubbenes-feltet klokka 10.00. Denne treningen ble utsatt en halvtime.

Da treningen startet var Ole Gunnar Solskjær ikke til stede. Treningen ble ledet av Solskjærs assistent Mark Dempsey.

Det har så langt ikke vært mulig å få bekreftet om uteblivelsen har sammenheng med eventuelle samtaler med Aston Villa.

Trening Molde

Bak disse gjerdene trente Molde fredag formiddag, uten at Ole Gunnar Solskjær var til stede.

Foto: Roar Strøm / NRK

Molde bekreftet Villas Solskjær-interesse

Fredag formiddag bekreftet ledelsen i Molde fotballklubb at de har gitt Aston Villa tillatelse til å snakke med Ole Gunnar Solskjær.

Aston Villa vil ha Solskjær som manager.

I en kortfattet pressemelding skriver Molde fotballklubb at ledelsen i klubben er kjent med interessen og kontakten fra Aston villa, og at Aston Villa og Solskjær har samtaler.

Villa-flyet til Kristiansund i går

I går ankom Aston Villa-eier Randy Lerners privatjet Kristiansund lufthavn. Flyet har fått avgangstid klokka 9.00.

Aston Villa-eier Randy Lerners privatjet landet på Kristiansund lufthavn på kvelden 17. mai.

Fotballnyheter