Slik gjør du
Svinekam
La svinekammen marinere i ingefær, fiskesaus og eddik i en bolle i minst 30 minutter.
Etterpå griller du kjøttet til det får fin farge.
Svinekjøttboller
Bland alle ingrediensene til en jevn kjøttdeig. Form til kjøttboller og grill dem.
Kjøttkraft
Ha alle ingrediensene i en kjele og varm opp forsiktig på middels varme, det skal ikke koke. Varm først og fremst opp for å løse opp sukkeret.
Tilbehør
Kok risnudlene etter anvisning.
Fordel kjøttboller og svinekam i serveringsboller.
Legg salatblader, mynte, koriander, vårløk og bønnespirer over kjøttet.
Hell den lune kjøttkraften over, og pynt med limebåter.
Retten serveres i romtemperatur.
Kilde: Tareq Taylor i TV-serien «Sommermat i Falkenberg»/SVT