Vårruller med spinat og feta

Vårruller stekt i frityrolje klare for servering.

Foto: Eva Robild / SVT

Vårruller med spinat og feta

Tareqs vårruller har smakfullt fyll med spinat, fetaost og et touch av garam masala. Vil du ha det vegansk? Hopp over fetaosten eller erstatt den med et vegansk alternativ, for eksempel tofu.

Slik gjør du

Skjær løken i tynne skiver, og finhakk hvitløken. Fres løk og hvitløk i en varm panne sammen med spinat, pinjekjerner og garam masala. Ha alt i en bolle og smuldre oppi fetaosten. Bland alt sammen, og smak til med salt og pepper. Sett blandingen til avkjøling.

Legg to ark filodeig oppå hverandre og pensle med vann. Legg på cirka 2 spiseskjeer fyll, og rull sammen til en tett og fin vårrull. Fortsett til alt fyllet er brukt opp.

Varm opp oljen til 160 grader, og friter vårrullene til de blir gylne. Legg dem på kjøkkenpapir for å renne av. Serveres varme.

Kilde: Tareq Taylor i TV-serien Hygge i hagen/SVT