Ut på tur? Da skal matlagingen være så enkel som mulig. Lise Finckenhagen tar snarveier og kjøper ferdig pulled pork. Men hvetetortilla, kålsalaten og marinert rødløk lager hun selv.
Brødet du liker best fylt med revet og sprøstekt and. Litt løk, aioli og sennep, og plutselig er kveldskosen klar!
Kjøtt som har ligget lenge i marinering og så i timevis på grillen blir bare helt nydelig mørt. Lise Finckenhagen gir deg oppskrift på egen kryddermiks. Hun legger kyllinglårene i eplemost den siste timen på grillen.
Alternativ taco i salatblad med svinenakke, mangosalsa og avokadokrem.
Følger du oppskriften fra Mari Hult får marinert og kokt jackfruit både smak og konsistens som minner om slektningen fra dyreriket – pulled pork. Denne grillretten er imidlertid kjøttfri.
Langtidsstekt svinebog eller svinenakke som blir så mørt at du bare kan dra det fra hverandre. Pulled pork er amerikansk gatemat som kan spises med hendene. Lars Erik Vesterdal har smak av røyk som en av ingrediensene i oppskriften på grillsaus.
Pulled pork eller revet svinekjøtt kan serveres på flere måter. Paul Svensson har valgt smaker som tar oss med til Østen. For at det ikke skal ta for lang tid å tilberede kjøttet bruker han trykkoker.
Dette er skikkelig godt. Mørt og langtidsstekt svinekjøtt. Kjøttet blir så ekstremt mørt at du bare kan trekke det fra hverandre. Klassikeren er med en god bbq-saus sammen med coleslaw.