Steinar Lindstrøm lar rabarbraen få smak av solbær, kanel, vanilje og anis i rabarbrakompotten. Til dessert blir det både rabarbrakompott og sjokoladefondant.
Ein god dessert blir aldri feil. Her skal du få tips til ein smakfull panna cotta med lime. Kokk Steinar Lindstrøm brukar både safta og skalet av limen, for å gje fløyten ein smak av sitrus.
Eggerøre er ein sikker vinnar, både til frokost og lunsj. Oppskrifta er like god som den er enkel. Her tar det få minutt frå du kjenner magen rumle, til maten er servert.
Lukta og smaken av nysteikte fiskekarer, fører radiokokk Steinar Lindstrøm heim til bestemor sitt kjøkken.
For mange blir det ikkje jul utan lutefisk. Poteter, bacon og erterstuing er tradisjonelt tilbehøyr.
Kålrotstappe er fast følge til pinnekjøtet. Her får du ei enkel og smakfull oppskrift.
Heimelaga leverpostei smakar godt på frukostbordet. Kokk Steinar Lindstrøm deler si favorittoppskrift. Prøv du og.
Det er snart jul og du er kanskje godt i gang med både juleførebuingar og julemat. Her finn du oppskrifter på mykje godt, som også er enkelt å lage.
Fiskar Jostein Hillersøy hadde ikkje smakt på den eksklusive fangsten han tok om bord i båten for knappe to veker, før i dag.