Slik gjør du
Varm opp stekepannen og ha i godt med rapsolje, cirka 0,5 centimeter over hele stekepannen. Når stekepannen er varm, friteres hvert rispapir i cirka 20 sekunder. Press gjerne rispapiret ned i stekepannen, slik at oljen dekker hele rispapiret. Det spretter sammen når det treffer varm olje.
Del tofuen i skiver og stek skivene i varm stekepanne til de blir gylne, cirka 4-5 minutter på hver side.
Del potetene i to og bland med en spiseskje olje og en klype salt. Bakes i ovnen på 180 grader i cirka 20-30 minutter.
Forvell aspargesbønnene i kokende vann i 2-3 minutter, skyll dem i kaldt vann.
Kutt gulrot i fyrstikker, finsnitt hjertesalaten og skjær agurken i skiver.
Ha to spiseskjeer av peanøttsausen i bunnen av en bolle og smør den utover. Legg en neve bønnespirer i midten og deretter legger du alle de forskjellige grønnsakene samlet på hver sin plass i en sirkel rundt bønnespirene. Avslutt med tofu på toppen.
Pynt med mer peanøttsaus, frisk koriander, limejuice og spirer.
Peanøttsaus
Ha finhakket hvitløk, chili, peanøttsmør og soyasaus i en liten kjele eller en dyp stekepanne og varm opp. Tilsett kokosmelk, brunt sukker og limejuice, og la det småkoke i 2-3 minutter. Sausen kjøles litt ned før servering.