Slik gjør du
Forvarm ovnen til 200 grader.
Skjær blomkålen i små klaser, og deretter i to på langs. Skyll kikertene.
Bland finhakket hvitløk, koriander, kummin og 3 spiseskjeer olivenolje i en stor bolle. Rør godt sammen.
Tilsett blomkål og kikerter, og krydre med salt og pepper. Bland det godt sammen.
Hell blomkålblandingen over i en middels stor langpanne. Bak i ovnen, og rør om halvveis i stekeprosessen, slik at dressingen treffer alle ingredienser. Bak til kikerter og blomkål har blitt gyllen brun. Blomkålen skal være myk. Det skal ta cirka 20-25 minutter.
I mellomtiden mikser du yoghurt, 1 ss sitronsaft og en stor klype salt i en liten bolle.
Del fennikelen på langs og skjær i tynne skiver. Skjær chilien i tynne skiver.
I en stor bolle har du fennikel, chili, persille, sesamfrø og resterende 3 ss sitron juice i bollen, og krydre med salt.
Fordel yoghurt på serveringsfat. Topp med krydret kikert- og blomkålmiks. Strø fennikelsalaten over, drypp litt olivenolje over, og dryss litt ekstra sesamfrø over til slutt.