Tre ganger kylling på tur Jørn Hoel elsker kylling og her er oppskriften på kylling som turmat i tre versjoner. Buljong på termosen, kokt og stekt kyllinglår og en rett-i-koppen kylling med buljong og grønnsaker.
Fennikel- og blomkålsalat En nydelig rett med følelser fra Hellas og østover inn i den persiske verden. Siden sommerferien til Athen ble avlyst, har dette vært en av Jørn Hoels «greske-trøste-retter».
Kalkun Jørn Hoels oppskrift på kalkun er en sammenblanding av en gammel fransk oppskrift og den moderne måten å tilberede kalkun.
Ceviche med rosa grapefrukt Jørn Hoels oppskrift på kveite som er «kokt» i sitron- og limesaft, og servert med koriander og rosa grapefrukt.
Quinoasalat med rosiner og limedressing Jørn Hoels oppskrift på salat med quinoa, agurk, mandler, tomat, mynte, rosiner, vårløk og limejuice.
Kyllingbryst med honningglasur, soyasaus og appelsinskalldryss – En nydelig oppskrift som passer perfekt på herlige vårdager, med smak av Asia og Europa i en skjønn forening, sier Jørn Hoel.
Lammeplomme med ratatouille og soppsaus Jørn Hoel lager festmiddag med lam fra Lyngen, ratatouille og soppsaus i Førkveld.