Kalkun Jørn Hoels oppskrift på kalkun er en sammenblanding av en gammel fransk oppskrift og den moderne måten å tilberede kalkun.
Ceviche med rosa grapefrukt Jørn Hoels oppskrift på kveite som er «kokt» i sitron- og limesaft, og servert med koriander og rosa grapefrukt.
Quinoasalat med rosiner og limedressing Jørn Hoels oppskrift på salat med quinoa, agurk, mandler, tomat, mynte, rosiner, vårløk og limejuice.
Rødbeter med balsamico og roquefort En god forrett med rødbeter, balsamico og roquefort som kan gjøres helt ferdig på forhånd. Jørn Hoel kommer med egne oppskrifter til NRK på 17. mai.
Kyllingbryst med honningglasur, soyasaus og appelsinskalldryss – En nydelig oppskrift som passer perfekt på herlige vårdager, med smak av Asia og Europa i en skjønn forening, sier Jørn Hoel.
Jordbær- og rabarbrasuppe med vaniljeis – En vinnerdessert, sier Jørn Hoel om denne oppskriften med vårens rabarbra og de første jordbær.
Lammeplomme med ratatouille og soppsaus Jørn Hoel lager festmiddag med lam fra Lyngen, ratatouille og soppsaus i Førkveld.