Jørn Hoel elsker kylling og her er oppskriften på kylling som turmat i tre versjoner. Buljong på termosen, kokt og stekt kyllinglår og en rett-i-koppen kylling med buljong og grønnsaker.
En nydelig rett med følelser fra Hellas og østover inn i den persiske verden. Siden sommerferien til Athen ble avlyst, har dette vært en av Jørn Hoels «greske-trøste-retter».
Jørn Hoels oppskrift på kalkun er en sammenblanding av en gammel fransk oppskrift og den moderne måten å tilberede kalkun.
Jørn Hoels oppskrift på kveite som er «kokt» i sitron- og limesaft, og servert med koriander og rosa grapefrukt.
Jørn Hoels oppskrift på salat med quinoa, agurk, mandler, tomat, mynte, rosiner, vårløk og limejuice.
– En nydelig oppskrift som passer perfekt på herlige vårdager, med smak av Asia og Europa i en skjønn forening, sier Jørn Hoel.
Jørn Hoel lager festmiddag med lam fra Lyngen, ratatouille og soppsaus i Førkveld.