Tre ganger kylling på tur Jørn Hoel elsker kylling og her er oppskriften på kylling som turmat i tre versjoner. Buljong på termosen, kokt og stekt kyllinglår og en rett-i-koppen kylling med buljong og grønnsaker.
Fennikel- og blomkålsalat En nydelig rett med følelser fra Hellas og østover inn i den persiske verden. Siden sommerferien til Athen ble avlyst, har dette vært en av Jørn Hoels «greske-trøste-retter».
Kalkun Jørn Hoels oppskrift på kalkun er en sammenblanding av en gammel fransk oppskrift og den moderne måten å tilberede kalkun.
Ceviche med rosa grapefrukt Jørn Hoels oppskrift på kveite som er «kokt» i sitron- og limesaft, og servert med koriander og rosa grapefrukt.
Quinoasalat med rosiner og limedressing Jørn Hoels oppskrift på salat med quinoa, agurk, mandler, tomat, mynte, rosiner, vårløk og limejuice.
Rødbeter med balsamico og roquefort En god forrett med rødbeter, balsamico og roquefort som kan gjøres helt ferdig på forhånd. Jørn Hoel kommer med egne oppskrifter til NRK på 17. mai.
Kyllingbryst med honningglasur, soyasaus og appelsinskalldryss – En nydelig oppskrift som passer perfekt på herlige vårdager, med smak av Asia og Europa i en skjønn forening, sier Jørn Hoel.
Jordbær- og rabarbrasuppe med vaniljeis – En vinnerdessert, sier Jørn Hoel om denne oppskriften med vårens rabarbra og de første jordbær.
Lammeplomme med ratatouille og soppsaus Jørn Hoel lager festmiddag med lam fra Lyngen, ratatouille og soppsaus i Førkveld.
Ørrettartar Denne lekre småretten passer både til en enkel sommerlunsj eller som en forrett. Sausen er laget på strandarve og crème fraîche. De sprø rugchipsene gir retten et ekstra løft.
Sommergryte med fisk og skalldyr Lise Finckenhagen har komponert denne fisk- og skalldyrgryta med gulrøtter og fennikel.
Scones med surdeig Scones passer like bra til kvelds som til frokost. Varier med forskjellige typer topping! Surdeigen er med bare for smakens skyld.
Jordbær med kanel og appelsin Den friske syrligheten til appelsinen henter fram nye smaker i jordbærene i denne oppskriften fra Andreas Viestad.
Hamburger- og pølsebrød Hjemmelagde brød til pølser og hamburgere er en skikkelig hit! Koselig å bake og det blir veldig godt.