Hele menyen til «Kvelden før kvelden» «Kvelden før kvelden» er endelig her. Nå skal vi pynte treet, tenne lys og puste på ei stund mens du får inspirasjon til årets julemiddag. Av Ingvill Bjorland
Reneés ribbe med sprø svor og saus Ingrid Espelid Hovigs ribbe lever videre. Kokk Reneé Fagerhøi har latt seg inspirere og høyner det hele med sine egne favorittsmaker.
Riskrem de luxe Riskrem er obligatorisk på julebordet, og her hever vi virkelig standarden. Dette er tradisjonell riskremdessert i en de luxe-utgave med ny og knallgod topping.
Italiensk bakt rispuddingkake med kirsebærsaus Lyst å dra på litt? Da skal du prøve denne italiensk-inspirerte riskremkaken med krydder, bær og Crème brûlée-lokk. Dette er diskotek i munnen.
Nordisk tostada med sprøtt pinnekjøtt Ikke la pinnekjøttrestene gå til spille. Lag deg heller en fest-tostada. Perfekt å invitere på i romjulen. Dette er julerester i helt ny drakt.
«Colcannon» – irsk rustikk potetstappe Irsk potetstappe har mye – og myk smak. Også ser den så frisk og fin ut. Du kan se at den smaker eventyrlig godt.
Nøttestek med tyttebær Nøttestek er en av julens beste og mest populære vegetarretter. Denne hjemmelagede steken overgår det meste, og du trenger ikke være vegetarianer for å elske den.
Reneé er kokken i «Kvelden før kvelden» Folk vil ha julematen akkurat som i fjor. Men de ønsker seg likevel noen små-vrier og farger som overrasker. – Jeg elsker å balansere på denne knivseggen, ler Reneé Fagerhøi. Av Ingvill Bjorland
Frisk og fargerik rosenkålsalat Denne rosenkålsalaten er en smaksbombe og fargeklatt på festbordet. Sammen med frisk frukt og en snerten sennepsdressing vil «den norske armen» strekke seg langt for å få smake.
Kikertsuppe med eple og karri Det er mange grunner til å nyte kikertsuppe med eple og karri. Suppen varmer godt i kroppen, den er stappfull av proteiner, kjernesunn og den koster ikke mer enn en tyggegummipakke!
Tilslørte plommer Tilslørte bondepiker lages vanligvis med eplekompott. I denne oppskriften med plommekompott krydrer Lise Finckenhagen plommene med vanilje, kanel og kardemomme.
Nydelige lammeskanker Mens lammeskankene godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bord og forberede festen. Oppskriften får du fra Lise Finckenhagen.
Supertynn Club sandwich Et klassisk smørbrød i sin beste utgave, med alle smaker i hver eneste bit. Til lunsj eller som en kveldsrett – prøv Strömsös supertynne club sandwich!
Fylte og panerte svinekoteletter med varme plommer Svinekoteletter, blåmuggost og varme plommer er en god kombinasjon. Oppskrift fra Lise Finckenhagen.
Fårikål fra Lise Finckenhagen Høsten har for alvor kommet og dermed er det tid for fårikål. Prøv oppskriften til Lise Finckenhagen.