Hele menyen til «Kvelden før kvelden» Dette er trioen som sikrer julestemningen lillejulaften. Michelin-kokk Christopher Haatuft står bak kveldens imponerende meny. Årets brune julesaus er en halv kokkeutdannelse, sier han. Av Ingvill Bjorland
Brun julesaus, fermentert surkål og flamberte svisker Her har du en halv kokkeutdannelse i en liten saus, ifølge Michelin-kokk Christopher Haatuft. Dette er virkelig god og brun julesaus verdig en hvilken som helst ribbe og julemiddag med surkål og svisker.
Filippinsk lechon – svineribbe fra Filippinene Kokk Christopher Haatuft mener at filippinerne faktisk gjør det hakket bedre enn oss med ribba. Og han deler denne svingode vinner-ribba med oss, som den filippinske kokken Tom Cunanan gjorde med ham.
Bakt og stekt gulrot med pistasjvinaigrette Christopher Haatuft serverer flate gulrøtter som er bakt og stekt med en vinaigrette laget med klementin- og limesaft, pistasjnøtter og urter.
Kålrot bakt i trolldeig Kålrot bakt i trolldeig er hovedingrediensen i Christopher Haatufts vegetariske juletallerken.
Hele menyen til «Kvelden før kvelden» «Kvelden før kvelden» er endelig her. Nå skal vi pynte treet, tenne lys og puste på ei stund mens du får inspirasjon til årets julemiddag. Av Ingvill Bjorland
Reneés ribbe med sprø svor og saus Ingrid Espelid Hovigs ribbe lever videre. Kokk Reneé Fagerhøi har latt seg inspirere og høyner det hele med sine egne favorittsmaker.
Riskrem de luxe Riskrem er obligatorisk på julebordet, og her hever vi virkelig standarden. Dette er tradisjonell riskremdessert i en de luxe-utgave med ny og knallgod topping.
Italiensk bakt rispuddingkake med kirsebærsaus Lyst å dra på litt? Da skal du prøve denne italiensk-inspirerte riskremkaken med krydder, bær og Crème brûlée-lokk. Dette er diskotek i munnen.