Blomkåltacos

Den trauste blomkålen får nytt og spenstig liv som taco-ingrediens, sammen med kikerter og din favoritt-topping.

Foto: Mia Frogner / Green Bonanza

Blomkåltacos

Blomkål i tacoen – kjemperart, kjempegodt eller begge deler? Med denne taco-tvisten kan du både overraske og imponere.

Slik gjør du

Riv eller kutt blomkålen i mindre buketter, og legg dem utover et bakebrett med bakepapir. Skyll av kikertene, og ha de også på brettet. Risle over olivenolje og strø over alle krydderne. Bland godt.

Sett brettet midt i ovnen på 200 grader i cirka 15-20 minutter, til du ser blomkålen har blitt mør og gyllen i kantene. Du kan med fordel skru på varmluft de siste minuttene for ekstra crispy taco.

Spis dem sammen med dine taco-favoritter, for eksempel grønn salat, guacamole, salsa, koriander, tortillalefser, skjell og så videre.

Kilde: Mia Frogner / Greenbonanza.com