Biff tartar

Biff tartar med rødløk, rødbeter, sylteagurk, kapers, eggeplomme og sennep.

Foto: Lars Erik Vesterdal

Biff tartar

Dette er rått godt! Det beste oksekjøttet skal finhakkes og tilsettes skarpe smaker som sennep, kapers, sylteagurk og rå løk. Dessuten en rå eggeplomme og syltede rødbeter.

Slik gjør du

Legg et fint lag smør på skivene. Smak til oksekjøttet med salt og pepper, samt litt olivenolje. Legg dette i en ring på skivene. Topp dette med resten av ingrediensene, og avslutt med en liten skje med sennep og en eggeplomme i et halvt skall.

Tips

Lars Erik Vesterdal har flere forslag til danske smørbrød .

Vær ekstra oppmerksom når du lager mat med rått kjøtt: Slik tilbereder du tartar

Kilde: Lars Erik Vesterdal i radioprogrammet «Brønsj», NRK P1