Spicy tomatsuppe med scampi
- 2 ss olivenolje
- 4 båter hvitløk
- 1 rød chili
- 1 kg tomat
- 2 rød paprika
- 1 ts paprikapulver
- 2 ss hvitvinseddik
- 5 d l vann
- 1/2 ts havsalt
- 1/4 ts nykvernet pepper
- 1 dl matfløte
- 300 g pasta
- 16 scampi
- 1 ss olivenolje
Skjær hvitløken i tynne skiver og surr den i olje.
Tilsett finhakket chili, tomater og paprika i terninger, paprikapulver, eddik, salt og pepper.
La blandingen koke i to minutter. Tilsett vann og la suppen koke litt til. Ha så i matfløte og kok suppen i ti minutter under lokk.
Smak til med krydder.
Kok pasta etter anvisning på pakken. Stek scampi i olje - som er tilsatt hvitløk, salt og pepper - i en panne til scampien skifter farge. Legg scampi og pasta i suppen ved servering.
Server med persilledryss og godt brød.
LES OGSÅ: