NRK Meny
Normal

Håp for slappe rumper?

Er det håp for ei slapp rumpe etter passerte 40 år? Dette og andre spørsmål svarte treningsekspert Yngvar på i nettmøte mandag kveld.

Yngvar Andersen

Spør Yngvar om alt du lurer på. Mandag svarer han deg i nettmøte klokken 20.00.

Foto: Solveig Husøy / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

LES SVARENE FRA NETTMØTET HER

Kroppsfiksering på mage

Dropp slankepulver. Hard trening og sunn mat er det som må til for å gå to buksestørrelser ned.

Yngvar Andersen skal piske tre personer til å gjennomføre hans styrke, intervall og langkjøringstrening.

Sammen med hverdagsmosjon skal han minske livvidden deres.

Men hva med deg?

Oppskriften gjelder ikke bare for de tre deltakerne.

Alle som vil kan printe ut Yngvars treningsprogram og følge oppskriften.

Mange har lurt på hva de skal spise og hvordan de skal trene. Mandag stiller han til nettmøte fra klokken 20.00 til 21.00, da vil han svare på alt dere måtte lure på om trening.

Ikke alltid gøy

Yngvar har tidligere fortalt at det ikke er gøy å trene. I alle fall ikke alltid.

- Det er ikke stas hele tida. Men det kan jeg garantere alle som begynner å trene: En gang i framtida blir det gøy å trene, sier han.

Med det nye fireukers-programmet han har laget, skal det være mulig å komme seg inn i en bukse som er to størrelser mindre enn den du bruker i dag.

- Vi har laget en pakke som virker. Du trenger ikke tenke på hva eller hvordan, du skal bare gjøre som jeg sier, oppfordrer Yngvar.

Les også:

TV og radio

Aida sov et helt døgn og Halvor får ikke sove uten å gjøre et spesielt triks. Hva feiler det dem? Tre butikkansatte med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. Sesong 2 (4:8)
Før spiste vi høne til middag, nå kastes de og brukes i betong. Gjennom å redde et hønsehus med 7500 høner fra søpla, vil programleder Marit Evertsen Grimstad sette fokus på det skjulte matsvinnet og prøve å gjøre noe med det. Er det mulig å få høna tilbake på middagsbordet? (1:4)
Vi fyrer med ved. Men hva slags ved skal man fyre med - og hva bør man absolutt ikke slenge i peisen? Vi tester ved og gir tips og råd om vedovner, gamle som nye. Og så ser vi på fiffige ved-dingser.