NRK Meny
Normal

Vinn et reinskinn!

Kle deg ut som et dyr på vidda, send oss et bilde og vinn et vaskekte reinskinn.

NRKs Håvard Gulldahl tolker lemen på vidda

NRKs reporter Håvard Gulldahl gir sin tolkning av hvordan et lemen på vidda ser ut. Send oss ditt bidrag og vinn et reinskinn!

Foto: Tore Meek / NRK

I forbindelse med TV-serien Reinlykke  arangerer vi den offisielle fotokonkurransen "Reinskinn 2008".

Kle deg ut som et dyr du liker, plassere deg selv i landskap du mener passer inn under begrepet vidde, ta et bilde og send det til oss.

Det beste bidraget vinner et vaskekte reinskinn i høyeste kvalitet, direkte importert fra Karasjok i Finnmark.

Det dårligste bildet får også premie, men hva det blir er hemmelig.

Send ditt bidrag til: reinlykke@nrk.no

Slipp dine dyriske sanser løs og oppdag "natur"-fotografen i deg. Alt er lov, så lenge det er innenfor de moralske lover du måtte føle deg bundet av.

Fotofikling er selvsagt tillatt. Det eneste vi krever er at det er du som har tatt bildet og at du har på deg klær/pels o.l.

Bidragene legges ut i eget galleri på denne siden. Vinneren kåres fredag 22. februar.

Kulturstrøm

 • Kagge Forlag henter Fotland

  Forlaget melder at de har fått en ny redaktør på plass: Maiken Grønning Fotland. Hun kommer fra stillingen som reportasjeleder i Dagbladet Magasinet. Forlaget melder at de har fått inn en redaktør med teft for ideer – og evne til å sette dem ut i livet (NTB).

 • "Ny" Guns N' Roses-video fra 1989

  I 1989 spilte Guns N' Roses inn en musikkvideo til låten «It's So Easy» på nattklubben Cathouse i Los Angeles. Videoen ble aldri sluppet, i stedet ble den liggende i et skap i nesten 30 år. Men nå er den altså å se i en digitalt restaurert versjon på Apple Music, melder Billboard. Slippet av den ukjente musikkvideoen inngår i feiringen av bandets nyutgave av debutalbumet «Appetite for Destruction» fra 1987, skriver TT (NTB).

  Guns N' Roses
 • Sony kjøper EMI

  Japanske Sony kjøper musikkforlaget EMI for drøyt 15 milliarder kroner og sikrer seg dermed rettighetene til noen av verdens mest populære band og artister. I henhold til avtalen verdsettes EMI Music Publishing til drøyt 38 milliarder kroner (NTB).