Vinn et reinskinn!

Kle deg ut som et dyr på vidda, send oss et bilde og vinn et vaskekte reinskinn.

NRKs Håvard Gulldahl tolker lemen på vidda

NRKs reporter Håvard Gulldahl gir sin tolkning av hvordan et lemen på vidda ser ut. Send oss ditt bidrag og vinn et reinskinn!

Foto: Tore Meek / NRK

I forbindelse med TV-serien Reinlykke  arangerer vi den offisielle fotokonkurransen "Reinskinn 2008".

Kle deg ut som et dyr du liker, plassere deg selv i landskap du mener passer inn under begrepet vidde, ta et bilde og send det til oss.

Det beste bidraget vinner et vaskekte reinskinn i høyeste kvalitet, direkte importert fra Karasjok i Finnmark.

Det dårligste bildet får også premie, men hva det blir er hemmelig.

Send ditt bidrag til: reinlykke@nrk.no

Slipp dine dyriske sanser løs og oppdag "natur"-fotografen i deg. Alt er lov, så lenge det er innenfor de moralske lover du måtte føle deg bundet av.

Fotofikling er selvsagt tillatt. Det eneste vi krever er at det er du som har tatt bildet og at du har på deg klær/pels o.l.

Bidragene legges ut i eget galleri på denne siden. Vinneren kåres fredag 22. februar.

Kulturstrøm

 • Sommerkampanje om føflekkreft

  Forsiden til KK er laget med UV-sensitivt blekk. Så når magasinet ligger i solen, vokser modellens føflekk. Slik har Kvinner og klær og Kreftforeningen samarbeidet om å fokusere på å forebygge føflekkreft, skriver Medier24.

  Forside mot føflekkreft laget av UV-sensitivt blekk
  Foto: KK/Kreftforeningen
 • Assange spionerte fra ambassade

  WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange forsøkte å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016 fra den ecuadorianske ambassaden i London. Det avslører dokumenter CNN har fått tilgang på.

 • Godt besøkt rockfestival

  Festivalen Norway Rock hadde 2.500 betalende hver dag i tre dager. Økonomisjefen i festivalen sier til avisen Agder at det er litt mer enn hva festivalen budsjetterte med. Artister som Skid Row og Dee Snider fra Twisted sisters sto på scenen under festivalen.