NRK Meny
Normal

Vil du ha en kjæreste?

Få hjelp fra Pepper & Pasjon til å utvide din flørtekrets - og kanskje møte en livsledsager underveis?

Kyssende par
Foto: RABIH MOGHRABI / EPA

Det er mange single voksne som sliter med å finne en å flørte med.

Kanskje skyldes det at ungene holder deg hjemme, at du bor på et lite sted, eller at jobben krever mye av deg på kveldstid? Uavhengig av hva som er grunnen til at du er alene, har du kanskje nå bestemt deg for at det hadde vært fint med en kjæreste.

Har du lyst til å få litt hjelp av Pepper & pasjon til å finne en å være glad i?

Onsdag 23. April er siste frist for å melde sitt kandiatur.

Har du behov for og lyst på en kjæreste, men synes det er skrekkelig vanskelig? Ta en sjanse og be om hjelp. Vi velger ut en person, som vil få hjelp og støtte underveis.

Dora vet hvordan

Dora Thorhallsdottir, er den dama i Pepper & pasjon som best kan dette med relasjoner.

- Skriv litt om hvem du er, hva du ønsker, og gjerne noen linjer om hva slags person du er på jakt etter. Vi mottar brevet, som vi så leser for våre lyttere. Forhåpentligvis lytter DEN dama/mannen på programmet, hiver seg rundt og sender inn en mail der han/hun ber om en date med nettopp deg.Alt du trenger å gjøre er så å møte tre slike personer, som du velger ut selv, og fortelle oss om hvordan det gikk på de ulike datene. Vi vil sammen finne ut av hva som var bra, hvilke ting som kan gjøres bedre neste gang og kanskje lære noe av det som fungerte godt.

Kjærestepar (Ill.foto)

Kjærlighet i snøen

Foto: EVGENY ASMOLOV / AFP

Det er uansett en ufarlig og utradisjonell måte å gå ut i den store date-verden på. Dessuten kan du godt kalle deg Morten/Mona selv om du heter Jan/Julie.

Vi håper du tar utfordringen og blir med. Husk at det er bare DEG som kan skape forandringer i ditt liv. Vi sees?!

Én kjærlighetscoach og 500 000 potensielle kjærester

Send oss en e-post ( pepper@nrk.no ) med noen ord om deg selv og et bilde, så kan det hende at akkurat du blir vårt første kjærlighetsprosjekt.

Vi tilbyr ei stor kontaktflate, hjelp fra fagfolk underveis, støtte og oppmuntring. Vi forsøker å skaffe deg tre stevnemøter, så er resten opp til deg. Kanskje er dette akkurat det sparket du trenger for å komme i gang.

Synes du det er lettere å skrive brev, sender du det til

Pepper & pasjon v/ Ragnhild Silkebækken,
NRK P1, RB 22
Marienlyst
0340 Oslo

Rødmer du ved tanken, så husk at rødming er sexy. Lykke til!

Kulturstrøm

  • Seltzer på Paradise Hotel

    – Kall meg gjerne kulturpessimist, men i det kjendisfokuserte Norge anno 2018 er det kanskje blitt mange, spesielt blant de yngre, som gjerne kunne tenke seg å sjekke inn på et sånt hotell? Jeg bare spør, det er min jobb som blogger, skriver Thomas Seltzer som prøver å finne svar etter å ha tilbragt tid på hotellet i Mexico.

  • Brev fra Wagner selges i Israel

    Et brev fra den tyske komponisten Richard Wagner skal auksjoneres bort i Jerusalem. I brevet advarer Wagner mot jødisk påvirkning av kunsten. Han var kjent for sine antisemittiske overbevisninger, og var Adolf Hitlers favorittkomponist. Oppsetninger av Wagners musikk er ikke forbudt ved lov i Israel, men ingen orkestre velger hans verker. Det forventes ny Israelsk debatt om Wagner i forbindelse med brevsalget, skriver israelske medier.

    Brev fra Wagner på auksjonshus i Jerusalem
    Foto: MENAHEM KAHANA / AFP/NTB/Scanpix