NRK Meny

Kulturstrøm

 • Babyopera på Operaen

  Det blir babyopera av Orfeus og Evrydike og King Arthur i Oslo. Komponistene Maja Ratkje og Eivind Buene skal lage hver sin nye babyoperaer med regi og iscenesettelse av Christina Lindgren. Lindgren har bak seg tre produksjoner med forestillinger for de minste som har turnert 14 europeiske land og USA med mer enn 850 forestillinger for 38 000 publikummere siden 2009, skriver Aftenposten, som presenterer det nye programmet til Operaen som ble lansert i dag.

  Den Norske Opera og Ballett
  Foto: Dina Johnsen / NRK
 • Detektivbyrået runder en million

  Med den ferske boken «Jakten på slottets hemmelighet» har «Detektivbyrå nr. 2"-bøkene til Jørn Lier Horst nådd et opplag på én million bøker, melder Gyldendal. Det er så langt blitt 17 bøker om smartingene Tiril og Oliver og den snarrådige hunden Åtto som bor og løser mysterier i kystbyen Elvestad. Forfatteren, kjent for mange for sine krimbøker – som retter seg mot en helt annen målgruppe, lanserte barnebokserien i 2013 (NTB).

  Jørn Lier Horst
  Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Personleg musikkvideo frå Aguilera

  Christina Aguilera slapp musikkvideoen til låta «Fall in love» saman med Demi Lovato i går. Videoen viser Aguilera og Lovato som små barn før dei blir tatt til fange av maskerte menn. I førre veke publiserte Christina denne tweeten som viser bilde av artistane som barnestjerner for Disney.