VÅRRULLER
- 300 gr medisterdeig
- 200 gr gulrøtter
- 200 gr løk
- 1/4 ts salt
- 1/2 pepper
- 1 egg
- Rispapirer
Del opp løk og gulrøtter i tynne strimler. Bland løken, gulrøttere, medisterdeig, salt, pepper og egg sammen, i en stor bolle. Pakk kjøttblandingen inn i rispapiret.
Rispapir: Dypp rispapiret i vann og ta det opp med en gang. Legg det på et rent håndkle og vent noe sekunder, ha kjøttblandingen i og rull sammen.
Varm opp ca. 1/2 liter olje i en dyp panne eller kasserolle uten lokk på. Kok til de er gyldne brune og sprøe.
Severes varmt med salat og fiskesaus.
Fiskesaus:
- 5 ss sukker
- 1/4 glass vann
- en båt hvitløk, knust
- 4 ss eddik
Rør alt sammen, pynt med gulrøtter som skjæres i tynne strimler.