Trett av nett?

Digitalt selvmord, digital detox og slow media. Er vi blitt lei av sosiale medier og tempoet på internett?

Søvnløs
Foto: Martin Kierstein

Lytt til Kurer 172: Trett av nett?

I denne utgaven av Kurer kan du blant annet møte Trond Blindheim, som ble besatt av Facebook. Forsker Petter Bae Brandtszæg er også med for å fortelle om kommunikasjonstretthet. Dessuten får du møte tre tyske tenkere, som har skrevet et manifest - mot multitasking.

Kulturstrøm

 • Skal spille Quisling i TV-serie

  Anders Baasmo Christiansen er aktuell i tittelrollen i den nye storsatsingen «Quisling» som skal gi seerne innblikk i den tapende siden under andre verdenskrig. Det melder Rushprint , som også avslører at den nordiske satsingen har vært under utvikling en stund. – For min del vil jobben handle om hvilke sider av Quisling man må ta tak i, for å forstå hvorfor det gikk så galt, sier skuespilleren i et intervju i Dagbladet. «Quisling» lages av selskapet Viafilm og Bjørn Ekeberg er manusforfatter. (NTB).

  Anders Baasmo Christiansen
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Fikk prestisjefylt litteraturpris

  Nordirske Anna Burns er vinner av årets Man Booker International Prize i London. Burns fikk prisen for sin fiksjonsroman «Milkman», som ble tildelt tirsdag kveld. Prisen er en av de mest prestisjefylte internasjonale bokprisene i verden.

  Anna Burns
  Foto: Frank Augstein / AP