Hopp til innhold

Stem på «Årets radionavn»

Hvem er din radiofavoritt? I forbindelse med Radiodager 2010 kunne lytterne bestemme hvilken radiostemme som fortjener mest heder og ære.

Radioprix - årets radionavn 2010

Misjonen, Radioresepsjonen, Finn Bjelke, Morgenklubben og Lars Petter Berg er alle nominert til 'Årets radionavn'. Her kan du stemme på din favoritt!

Foto: NRK/P4/Radio 1

Avstemningen ble avsluttet torsdag 30. september kl 15.00.

For niende år på rad samles den norske radiobransjen til prisutdelingen «Prix Radio», der blant annet årets beste sendinger og programledere skal kåres.

På nett kunne lytterne være med på å bestemme hvem som skal få den prestisjefylte prisen «Årets radionavn» – en pris Radioresepsjonen har stukket av med de siste to årene.

Les også: Radioresepsjonen Årets radionavn

De var også nominert i år, sammen med blant annet Finn Bjelke fra NRK P1, og Atle Antonsen og Johan Golden i «Misjonen» på P4.

Dette var de nominerte:

Video Morgenklubben (Radio Norge)
Foto: Nyhetsspiller

Morgenklubben
Trioen Øyvind Loven, Henriette Lien og Geir Schau trommer sammen til fartsfylt morgenfest på Radio Norge hver dag. Der har de nå underholdt i over ett år.

Hør gjengen her:

Lars Petter Berg (Radio1 Trondheim)
Foto: Radio 1

Lars Petter Berg
Er kjent som morgenstemmen på Radio 1 Trondheim. Berg har rattet morgenen i stiftstaden i 14 år, og serverer både parodisanger og stor trønderpatriotisme en lokalradio verdig.

Hør morgenstemmen her:

Video PR: Radioresepsjonen (NRK P3)
Foto: Nyhetsspiller

Radioresepsjonen
Steinar, Tore og Bjarte har servert lettbeint underholdning til stor begeistring på NRK P3. De fylte Rockefeller to kvelder med jingleshow, og er nå både bokaktuelle og TV-aktuelle.

Hør gjengen her:

Finn Bjelke
Foto: NRK

Finn Bjelke
Lun radioprater, lynsupporter og popfantast, kjent blant annet fra popquiz og Herreavdelingen i NRK P1.

Hør radioprateren her:

Video Misjonen (P4)
Foto: Nyhetsspiller

Misjonen
Atle Antonsen og Johan Golden er misjonen på P4. De kler både onepiece, og begeistrer med sine skrå blikk og kvasse observasjoner i to timer hver fredag.

Hør gutta her:

Kulturstrøm

 • Kåret til Norges mest attraktive by

  Sandnes får Attraktiv by-prisen 2022, melder Arkitektnytt.

  – Sandnes har imponert juryen gjennom langsiktig og kunnskapsbasert utvikling av sentrum, som nå viser gode resultater, sier Alexandria Algard, juryleder for regjeringens Attraktiv by-pris.

  - Dette er en bekreftelse på at kommunen gjennom mange år har tatt gode valg i arbeidet med å utvikle en levende by, sier ordfører Stanley Wirak.

 • Sjelden Mercedes solgt for over én milliard

  En svært sjelden Mercedes-Benz fra 1955 er solgt på auksjon for 1,38 milliarder norske kroner. Bilen skal dermed være den dyreste som noen gang er solgt.

  Det opplyser auksjonshuset Sotheby's i London. Bilen, en Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut fra 1955, ble kjøpt av en privat samler for 135 millioner euro. Den er en av bare to i sitt slag.

  Prisen er nesten tre ganger så høy som den forrige rekorden, som ble satt i 2018 av en Ferrari 250 GTO fra 1962.

  (©NTB)

  En svært sjelden Mercedes-Benz fra 1955 er solgt på auksjon for 1,38 milliarder norske kroner. Bilen skal dermed være den dyreste som noen gang er solgt.
  Foto: AFP