NRK Meny
Normal

Slik vekkes begjæret!

Vil du bli en mer lidenskapelig elsker? Her får du servert de beste stalltipsene for hvordan du kan tilfredsstille partneren på heftigst mulige måte!

Lidenskapelig tango
Foto: MUSTAFA OZER / AFP

Skaff deg et sextriks og få bedre seksuell selvtillit, kan vi lese i den svenske avisa Expressen.

Fotballfan bæres av banen

La din elsker bære deg avgårde..!

Foto: \WAYNE DROUGHT / AP

Min umiddelbare assosiasjon er sommerfugltrikset til den korte, fyldige jødiske advokaten i LA Law. Han fikk den deiligste dama, mye på grunn av sine ekstremferdigheter under akten.

Brumlebass

Alex Rosén forteller at stønn og en sexy brumlende basstemme er hans trumfkort, men det bør tilpasses partner. Det er noe fint i det å høre at din partner blir helt vill. Det gir deg selvtillit og du blir tøffere og kåtere. Massasje er også fint å kunne, det blir alltid godt mottatt.

Et annet sextriks er å gi kald og varm massasje. Ha varm massasjeolje og en skål med isbiter på nattbordet. Bytt på å massere med kalde og varme hender.

Dine triks?

Hva er dine sextriks, spør vi. Send oss en e-post !

Albert Einstein

Verdenskjent kroppsdel!

Foto: ARTHUR SASSE / AFP

Nedenfor kan du lese noen av de tipsene vi allerede har fått. Mange av dem handler om tungeferdighet, men ikke alle har gått like grundig til verket som denne mannen:

- Jeg trente med å rulle en ert rundt i munnen i ung alder. Det gjorde jeg for å få til den roterende sirkelbevegelsen rundt klit’en som jeg tror jentene liker. Det får jeg god tilbakemelding på nå.

Det er enkel trening og glem ikke hvor mye jeg gleder meg til kampdagen. En helårssport! - anonym mann

Flere kan bruke tunga:

- Ei utholden tunge og stor iver etter å bruke den, gjerne 1 time eller mere. - Mann

- Jeg har alltid fått mye skryt for at jeg er "flink med tungen", og jeg elsker smaken. Helge i Tromsø

Tradisjonell kinesisk tungepynt

Noen tunger er verre enn andre...

Foto: DAVID LONGSTREATH / AP

- Jeg bruker tungen, mens jeg beføler mage og lår med begge hendene. Samtidig gir jeg høylytt utrykk for at jeg blir opphisset med lyder. Det funker alltid bra. Når jeg så lirker inn to fingrer rett før klimaks, kommer min kjære voldsomt. - Skorpion

- Mine spesialiteter er et godt og langt forspill og det å kunne bruke tunga på alle steder og "knopper." Det faller alltid i smak. - Jonny

- Mitt beste sextriks er først en masse tungevirksomhet. Og så bruker jeg tommelen på klitoris under samleiet. - Leo

En hjelper til med ørene:

- Jeg kan bevege på ørene når jeg slikker damene der nede. Og jeg kan nå og da få 2 orgasmer på rappen. Siste er best. - Ivar fra sør

En sexdrøm blir til virkelighet:

- Min "greie" er å la min mannlige partner sovne for så å sakte stryke forsiktig på hans sovende kropp. Etter hvert som godlydene øker i intensitet begynner jeg å suge han langsomt og rolig på hans edlere del... den vil som regel vokse pent og rolig i takt med godlydsgryntinga....

Modell med øl

Alt hva en mann kan begjære...!

Foto: TORSTEN BLACKWOOD / AFP

Litt avhenging av hvor dypt han sover kan jeg suge ham vel og lenge mens godlydene tyder på en fantastisk drøm. Og det kan enten avsluttes med at han våkner litt til liv og slikker meg, eller at jeg beveger meg over han og rir ham til orgasmen vekker ham.
Mange har sagt at dette er den ultimate drøm som blir til virkelighet.....

Å kunne suge, er en kunst

- Jeg får alltid skryt for maten jeg suger pikk på. - Vivi

Et sextriks for de treningsglade

- Mitt triks tar utgangspunkt i misjonærstillingen. Jeg sitter på knærne og bøyer meg helt ned slik at ryggen ligger på madrassen. Deretter plasserer jeg hendene mine, under knærne til madammen og drar skikkelig til. Dette trikset krever noen timer på treningssenter, av mannen i forholdet. - Sexmachìne

Det enkle trikset

- Jeg får skryt av at jeg er så god te å ta kjerringa bakfra.. Kona elsker det. - Øyvind fra Kongsberg

Kulturstrøm

 • Lauryn Hill til Oslo

  Artisten Lauryn Hill har lagt til 12 datoer i Europa på sin verdensturné. Nå er det klart at hun også gjør et stopp i Norge 11. desember i Oslo Spektrum. Turneen feirer 20 års jubileet til solodebuten hennes, «The Miseducation of Lauryn Hill». En del av billettsalget går til MLH Fund, som bidrar med støtte til prosjekter innenfor blant annet utdanning og helse ulike steder i verden (NTB). Youtuberen Nerdwriter lagde nylig denne hyllesten av platen.

  Lauryn Hill på Molde jazzfestival
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Sammenligner Hjorth med Ferrante

  Det skorter ikke på godordene når Vigdis Hjorths roman «Arv og miljø» omtales av den britiske avisen The Guardian. Hjorth-romanen blir trukket fram av den britiske storavisen som en av de beste europeiske romanene som er på vei ut på det engelskspråklige markedet. Avisen omtaler boken som et kontroversielt familiedrama som har fått mye kritikerros hjemme, og spør om Hjorth kan bli den nye Ferrante på det engelske markedet. NRKs anmelder beskrev boka som rasende og klok, skjelvende og stringent da den kom, les anmeldelsen her (NTB/NRK).

  Vigdis Hjorth Arv og miljø
 • Malte Skei Grande på Listhaug-vegg

  Natt til onsdag kom et nytt gatekunstverk opp på stedet i Bergen der bildet av Sylvi Listhaug hang. Denne gang av kulturminister Trine Skei Grande (V). Det er ikke den samme gatekunstneren som står bak, skriver Bergens Tidende.