Se et knippe radioteaterbilder

De beste bildene får du på radio, sier noen. I Radioteatret har vi likevel tenkt at ekte bilder kan gjøre noen av våre minigrøssere enda bedre. Se lytternes bilder illustrere «Familien til middag».

Video Bildevisning "Familie til middag"

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Lytterbilde fra Lisette Askø

Festlig lytterbilde fra Lisette Askø.

Foto: Lisette Askø

Over 100 000 har så langt lastet ned våre korte grøssere for nett. I høst inviterte vi publikum til å la seg inspirere av to av dem og sende inn passende bilder til en såkalt "soundslide" - der bildene akkompagnerer lydsporet.

Vi valgte å kun bruke «Familien til middag» skrevet av Martin Ødegaarden Henriksen, og har plukket ut de beste og mest passende bildene til akkurat denne gysende historien, der Espen Skjønberg spiller en bestefar som inviterer til familiemiddag - og der ingrediensene er litt spesielle...

For skummelt med bilder til?

Lytterne skriver selv

Grøssere på nett er et konsept der lytterne selv skriver manus, mens Radioteatret produserer, ved hjelp av profesjonelle skuespillere, lyddesignere, dramaturger og instruktører.

I årets manuskonkurranse kom det inn 32 bidrag og seks ble valgt ut til produksjon.

Vinnerfotografene

De som har fått bildene sine brukt i soundsliden er:

Anders Færø
Arne Rognlien
Hans Harald Berge
Johanne Magnus
Kari Anne Flor
Lisette Askø
Neil Friestad
Olava Bidtnes
Ole Marius Lund
Simen Løvgren
Skjur Gabriel Hasselgård
Øyvind Nordlie
Christian Sesseng
Bjørnulf Dyrud

Deres bilder er supplert med illustrasjonsbilder fra Colourbox.com.

Kulturstrøm

 • Northug skal lage TV-underholdning

  Petter Northug har inngått en avtale med TV2 når han legger opp som skiløper. Han kommer til å jobbe med programinnhold. – Ja, sa programredaktør Jarle Nakken i TV2 da Kampanje spurte om Northug kommer til å jobbe med ren underholdning. Nakken mener at skiløperen har vist egenskaper som helt klart er interessante for TV-kanalen. Northug har allerede entret den kulturelle arenaen med boka «Min historie», som topper bestselgerlista for sakprosa denne uka.

  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Frank Ocean åpner Insta for fans

  Rapper, låtskriver og produsent Frank Ocean åpnet Instagramkontoen sin for fansen i dag med et enkelt baris-bilde. Kontoen ble oppretta i mai i fjor og har vært privat inntil nå, skriver Pitchfork. Fra i dag kan fans også se alle de drøyt 300 bildene av intern humor, venner, konserter og fester. Her kan du lese deg opp på gamle dager med anmeldelser ++.

  View this post on Instagram

  Welcome

  A post shared by @ blonded on