Hopp til innhold

Se bilder fra id-feiringen!

I dag feiret muslimer verden over id al-fitr for å markere at fastemåneden ramadan er gjennomført, og vi har fått bilder fra feiringen her hjemme i Norge!

festen-bidrag fra Aysel & Laith 2

Aysel & Laith har finstasen på og koser seg med deilige søtsaker. Send inn bilder fra id-feiring du også!

Foto: Aysel & Laith

Se under for å se hvordan id ble feiret rundt om i Norge:

Festen etter fasten-bidrag fra Kainat Mahmood
Foto: Kainat Mahmood
I dag markeres den muslimske høytiden id al-fitr, og vi viser frem feiringen rundt om i hele Norge!

Ble arrangert for tredje gang

Rima Iraki var programleder for direktesendingen av «Festen etter fasten» som gikk av stabelen for tredje året på rad, og hennes makker Amir Horori tok imot bildene som ble sendt inn.

I tillegg rapporterte Selma Ibrahim Karlsen og Noman Mubashir fra id-feiringer andre steder i landet, og korrespondent Yama Wolasmal inviterte seerne inn i sin tradisjonsrike familiefeiring.

Sendingen bydde også på god musikk, spennende gjester i studio og deilig mat fra den svenske kokkestjernen Zeina Mourtada. Statsminister Jonas Gahr Støre fikk også en opplæring i hvordan lage hjemmesnekret id-pynt!

Fikk du ikke med deg direktesendingen? Se «Festen etter fasten» på NRK TV.

Kulturstrøm

 • KORK-dirigent Petr Popelka til Wiener Symphoniker

  KORKs avtroppende sjefdirigent Petr Popelka er utnevnt til ny sjefdirigent i Wiener Symphoniker, et av verdens absolutte topporkestre.

  Popelka har en raskt stigende karriere, men KORK var hans første orkester som sjefdirigent. - Vi er stolte av å ha vært Popelkas første orkester. Denne overgangen er som Glimt-trener Knutsen skulle gått rett til Ajax, sier orkestersjef Rolf Lennart Stensø.

  Popelka avslutter samarbeidet med KORK med turné til Tsjekkia i juni.

  Petr Popelka
  Foto: NRK