Hopp til innhold

Sæd, svelging og kalorimengde

Hvor vanlig er det at kvinner tar i mot og svelger sæd? spør en av lytterne. Selv brakk hun seg ved tanken på å få sæd i munnen.

Par
Foto: colourbox.com / colourbox.com

Hennes ektemann kunne gjerne sprute andre steder, men munnen var forbudt område i den sammenheng, forteller Anne Margrethe. Pepper & pasjon spurte den kvinnelige delen av radioprogrammets lyttere hva de mener om saken, og responsen var stor. Det viser seg at norske kvinner både spytter ut og svelger unna.

Her er noen av svarene vi har fått

Eg synes det er godt å kjenne at han kjem i munnen min. Ned med det. Smaken er ok, ikkje som vaniliesaus, men ein herleg situasjon.

Anonym

Sæd i munnen? Da vil jeg bare si som tannlegen: spytt ut!

Kine

Du er ikke alene om å mislike å få sæd i munnen! Kunne aldri ha klart det. Det er jo ikke det naturlige stedet å få det heller da. Ingen mann må bli sur for at vi ikke vil dette.

Hilsen moden trønderdame.

Jeg har svelget sperm, hvor han kom i munnen min mens jeg sugde ham. Jeg må si at det var ikke noe deilig. Så det ble første og siste gangen.

Klem Emma Karoline

Jeg svelger og det smaker ikke vondt. Oppfordrer den kvinnen til å prøve, kanskje ho da endrer mening. Og jeg tror mange gjør det ja. Hilsen B

Den optimale opplevelsen for en mann er at partneren vil svelge sæden. Jeg har opplevd dette en gang i livet og det kommer jeg aldri til å glemme

Mann 40

Hei! Jeg svarer på spørsmålet til Anne Margrethe mht. Sædutløsning i munnen. I mitt tilfelle er dette noe jeg gjerne tillater min mann å gjøre siden det skaper en sensuell følelse av tillit. Det er ikke noe jeg er flau over å innrømme.

Mvh Lise

Eg sug gjerne og tar imot, men svelger det ikkje. Syns det er fint! Sprut ellers har eg mer sperre mot. 32.

Det er ikke så mange jenter som liker å svelge sæd. Mange prøver, men de opplever at smak og konsistens blir for ubehagelig.

Anonym

Jeg svelger og liker det! Kanskje derfor jeg har lagt på meg i det siste! Visste ikke av det var så kaloririkt!

Anonym

Jeg suger og svelger og nyter det! Mest fordi jeg ser hvor herlig han synes det er.

Jente 31 år ung.


Jeg er mann og har ingen spesiell tenning av at dama tar sæd i munnen. Likevel, erfaringsvis så har de fleste av mine damer gjort det, utenfor mitt initiativ. Selv tenner jeg ikke på det, på annet vis enn at det er deilig å se at ei dame tar eget initiativ og vil gjøre det.

Anonym

Jeg har prøvd å svelge, men synes ikke det smaker spesielt godt. Det går jo an å la gutten ta over rett før det går for ham og bare la ham sprute på deg, eller rett og slett å bare spytte det ut etterpå.

Anonym

Fetende å svelge ofte

Sædvæsken er proteinrik og full av næring, forteller Dr. Thorbjørn Brook Steen. Han besøker Pepper & pasjon for å snakke om den mannlige orgasmens fysiologi.

En kollega av Dr. Thorbjørn, under studietiden, bestemte seg for å undersøke kalorinivået i en gjennomsnittsladning. Denne studenten konkludert med at det var omtrent like mye kalorier i en ladning sæd, som i en berlinerbolle.


Har du synspunkter? Send en e-post til Pepper@nrk.no

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.