Hopp til innhold

Romsås Storband slår til

Romsås Storband og vokalist Christin Bastiansen utfordrer hverandre og popmusikken på direkten.

Christin Bastiansen
Foto: Erling Wicklund / NRK

Hvordan ville Paul Simon, Elton John, David Bowie eller Sting gjort seg som storbandledere? En antydning blir å høre i direktesending fra NRKs Studio 19 når Romsås Storband forener krefter med vokalist Christin Bastiansen.

Christin Bastiansen med Romsås Storband
Foto: Erling Wicklund / NRK

Hemmeligheter?

Bandleder og arrangør Richard Johnsen har nemlig tatt for seg et knippe av den moderne pophistoriens klassikere og omformet dem til heftig storbandjazz. Vi håper at han i løpet av konserten også vil dele noen av sine hemmeligheter når det gjelder å krysse genre-grenser.

Ellers vil vi også bli nærmere kjent med "Bastis", vokalisten Christin Bastiansen fra Porsgrunn som aldri takker nei til en utfordring - og som her viser nye sider av sitt talent.

Christin Bastiansen med Romsås Storband
Foto: Erling Wicklund / NRK

NRK P2 Jazzklubben 3/12 kl 19.30

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.