Hopp til innhold

Program 9

Båtprosjektet fortsetter, og vi bygger om motoren på bobla, så den kan trekke en henger. Vi har også testet familiebil- og båt, samt motorsykkel.

Can-Am Renegade
Foto: Tor Bergebakken / NRK

SE PROGRAM 9 HER

Autofil
Foto: NRK

Bygger om bobla

Jan Erik Larsen har møtt rette mann, Morten Brattås, til å ta jobben med å bygge om bobla. Hvordan det gikk ser du her:

Autofil Edition - Love Boat

Autofil - Love Boat
Foto: NRK

Båtprosjektet i rute

Love Boat-prosjektet ruller også videre, og planen er at den skal henge etter bobla. Den blå båten blir dekorert i dette programmet.

Autofil - motorsykkel
Foto: NRK

Norges mest solgte

Vi tester Can-Am Renegade. Du visste kanskje ikke at Can-Am ATV er Norges mest solgte motorsykkel? Med Renegade får du et ekstremt framkommelig kjøretøy. Autofil har testet framkomstmiddelet på landeveien i Stryne-fjellet. Se testen:

Can-Am Renegade

Den perfekte familiebilen

Autofil - Suzuki
Foto: NRK

Vi tester Skoda Roomster, som har blitt mye barskere. Dette er en familiebil med super komfort og morsomme løsninger. Alle i bilen - inkludert barna i baksetet - skal få maksimalt ut av kjøreturen. Du har fire varianter å velge mellom, fra liten til stor motor. Se innslaget her:

Skoda Roomster

Liten båt med plass til mange

Autofil - Pioneer
Foto: NRK

Vi tester en Pioneer plastbåt. Du skal lete lenge for å finne billigere båt. Den tåler en støyt, og er det barskeste Pioneer noen gang har laget, mener Jan Erik.

Båten er helstøpt i orange plast, med ekstrautstyr som badestige, aktersofa og stor styrekonsoll. Båten er stødig og robust. 50 eller 75 hesters motor er perfekt hvis du skal ha med venner og familie, ellers kan du også få den med 25 hesters motor.

Kjøretest av motorsykkel

Autofil - sykkel
Foto: NRK

Til slutt er vi på Rudskogen og tester motorsykkelen Suzuki GSX-R for både vei og bane, og sammenlignet resultatet av kjøreegenskapene. Her ser du resultatet:

Se innslaget her

Konkurransen

Autofil - konkurranse
Foto: NRK

Vi har testet bilen til superstjernen Heather Locklear. Biltypen er satt sammen/inspirert av flere ulike bilmodeller. Vet du hva denne rare bilen heter? Send svaret på SMS til 1987 kodeord autofil (kr.3,-)

Se konkurransen i Nett-TV her

Les mer om konkurransen her

Kulturstrøm

  • Låter fra Universal Music på vei tilbake til TikTok

    Musikk fra Universal Music vil igjen bli tilgjengelig på videoplattformen TikTok, melder partene i en pressemelding.

    Det skjer etter at partene har blitt enige om en ny lisensavtale.

    Universal Musics musikk har vært borte fra TikTok siden 1. februar i år.

    Universal Music mente den gang at TikTok forsøkte å bygge en musikkbasert virksomhet uten rettferdig betaling for musikken.

  • Gitarlegenden Duane Eddy er død

    Eddy døde av kreft på sykehuset Williamson Health, opplyser kona Deed Abbate, ifølge nyhetsbyrået AP.

    Duane Eddy var født i delstaten New York, men bodde i Arizona da han fikk sitt store gjennombrudd med låten «Rebel-'Rouser» i 1958. Han ble også kjent for blant annet «Because They're Young» og sin versjon av Henry Mancinis «Peter Gunn».

    Eddy betegnes som en av rockehistoriens mest innflytelsesrike instrumentalister og var en stor inspirasjonskilde for artister som George Harrison, Bruce Springsteen og John Fogerty, skriver Guitar World.

    (NTB)

    Duane Eddy under Stagecoach Music Festival i Indio i California i 2014.
    Foto: AP
  • Fausa og Antonsen til scenen sammen

    Atle Antonsen, Trond Fausa og Vidar Magnussen er blant skuespillerne som er klare for komedien «Peter Pan går til helvete» på Chateau Neuf i januar 2025.

    Ifølge en pressemelding blir oppsetningen den første norske versjonen av «Peter Pan Goes Wrong», som er spilt på Broadway og West End tidligere.

    Kim Haugen skal regissere og Bjarte Hjelmeland er produsent, og også Siw Anita Andersen, Nils-Ingar Aadne, Kristine Grændsen, Jan Martin Johnsen, Modou Bah og Tiril Heide-Steen står på rollelisten.

    Lena Kristin Ellingsen og Trond Fausa Aurvag på «Oppenheimer»-premiere i London i 2023.
    Foto: Vianney Le Caer / Invision / AP