NRK Meny
Normal

MUGG-konkurransen uke 12

Svar rett på ukas spørsmål fra MUGG, og bli med i trekningen av eksklusive MUGG-krus.

Jahn Teigen.
Foto: Laurvik, Henrik / SCANPIX

Denne uka i MUGG har det handlet om Grand Prix i 1968 og den norske sangen som var så lik Summer Holliday med Cliff Richard at den ble trukket tilbake.


Hva heter sangen Jahn Teigen deltok med i Grand Prix i 1978 som fikk null poeng i den internasjonale finalen?

Tre heldige vinnere vil bli trukket innen neste tirsdag.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

  • Fant ukjent Stanley Kubrick-manus

    Et Stanley Kubrick-manus de fleste trodde ikke fantes er funnet. «Burning Secret» er en filmatisering av en novelle av Stefan Zweig, skriver The Guardian. Manuset er skrevet i 1956 sammen med forfatteren Calder Willingham, og ble funnet av en filmprofessor ved Bangoor-universitetet, Nathan Abrams. – Alle trodde dette var tapt, jeg kunne ikke tro det da jeg fant det. Kubrick-fans har visst at han ville skrive dette manuset men ingen visste at han gjorde det ferdig, sier Abrams til avisen. Les mer om Kubrick hos NRK Filmpolitiet.

    Stanley Kubrick
    Foto: AP/Scanpix
  • "Pariserne" på Lillehammer

    Per Krogh var blant Matisse-elevene som levde det livlige bohemliv i Paris, men han tjenestegjorde også som skiskoldat for Frankrike under den 1.verdenskrig. I utstillingen "Pariserne" på Lillehammer kunstmuseum vises Krohgs kunst fra Paris sammen med flere andre norske kunstnere som ble en del av Matisse-kretsen tidlig på 1900-tallet. Hør historien i Studio 2 i NRK P2: