Hopp til innhold

Mrs. Doubtfire blir musikal

Filmkomedien «Mrs. Doubtfire» fra 1993 blir musikal, melder entertainment Weekly. Tony-belønnede Jerry Zaks skal ha regien for oppsetningen på Broadway, New York. Filmen regnes som en av avdøde Robin Williams' mest populære. Han spiller en fraskilt og ulykkelig skuespiller som kler seg ut som hushjelp, og lurer alle når han tar seg jobb i ekskonas hus. Rollene i musikalen er ennå ikke besatt, men stykket får premiere i 2019, skriver The Huffington Post.

 Mrs. Doubtfire
Foto: 20th century Fox / NTB Tema

Kulturstrøm

 • The Gathering tilbake igjen

  Datafestivalen «The Gathering» ararangeres i Vikingskipet i Hamar for første gang på fire år. De siste årene har det vært arrangert online-versjoner av festivalen på grunn av pandemien. «The Gathering» finner sted fra 5. – til 9. april.

  The Gathering
  Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
 • 150 vektere kan miste jobben ved Nasjonalmuseet

  Nasjonalmuseet får krass kritikk fra tillitsvalgte. 150 Securitas-vektere kan miste museet som arbeidsplass.

  – En statlig institusjon som dette bør kjempe for et anstendig arbeidsliv, sier hovedtillitsvalgt Stian Tveitan i Securitas til Aftenposten.

  To selskaper har til nå hatt ansvar for vaktholdet i Nasjonalmuseet: Securitas og Protect Vakthold og Sikkerhet, men fra 1. mai skal Protect ta over hele vaktholdet etter at de vant en anbudskonkurranse.

  Nasjonalmuseet
  Foto: Annika Byrde / NTB