Mel Gibson og Colin Farrell i Tommy Wirkolas nye film

Den norske regissøren Tommy Wikola har fått med seg to av Hollywood største stjerner i sin kommende film «War Pigs».

Mel Gibson

Skuespiller Mel Gibson skal spille i norske Tommy Wirkolas neste film.

Foto: YVES HERMAN / Reuters

Det er det amerikanske filmmagasinet Deadline som kommer med nyheten om at Hollywood-stjernene Mel Gibson og Colin Farell skal spille i den norske regissørens neste film.

Produksjonen av filmen «War Pigs» skal ifølge nettstedet starte i oktober i år, og filmen handler om to tidligere marinesoldater som drar på sitt siste oppdrag. De to drar på en hevntokt på de som drepte en av deres menn, og stakk av med millioner av dollar.

Mel Gibson skal spille The Pastor og Colin Farell Drex.

– Jeg synes det er knall å få lage film sammen med så rutinerte og flinke folk, og ser fram til å gå i gang med filmingen, sier Wikola i en kommentar til Altaposten i kveld.

Suksess i Hollywood

«War Pigs» er ikke den første filmen Wirkola regisserer med store navn på plakaten. I hans forrige film «What Happend to Monday» finner vi navn som Willem Dafoe, Glenn Close og Noomi Rapace.

Både Mel Gibson og Colin Farell er to av Hollywoods godt etablerte stjerner. Gibson har spilt i en lang rekke filmer, og er bl.a. kjent for Dødelig Våpen-filmene. Gibson som også er regissør, har vunnet både Golden Globe og Oscar for filmen Braveheart.

Farell er kjent for sin rolle i Minority Report, og sin portrettering av Alexander den store. I 2009 vant han Golde Globe for sin rolle i filmen «In Bruges».

Kulturstrøm

 • Gigantunderskudd for The Sun

  Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian.

  "Megxit" skriver The Sun på forsiden torsdag.
  Foto: Faksimile The Sun
 • Kjendiser støttet Assange i London

  Musikere og kunstnere var blant hundrevis av demonstranter i London som støttet WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange. Mandag avgjør britisk rett om han utleveres til USA, der han er siktet for spionasje. Også menneskerettighetsgrupper støtter ham.

  Britain Assange Protest
  Foto: Alberto Pezzali / AP