NRK Meny
Normal

Varmer opp for Meat Loaf

Duettsuksessen med «Its All Coming Back To Me» har også gitt jobb som oppvarmer for Meat Loaf på hans kommende verdensturné.

Rockeren Meat Loaf og den norske artisten Marion Raven / Ravn fotografert i Oslo
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Meat Loaf og Marion Raven / Ravn fotografert raskt på Grand Hotel i Oslo
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Nett-tv: Marion Ravn i Topp 20

Lyd: Marion Ravn forteller om hvordan hennes karriere begynte, og vi hører opptak fra da hun var fire år!

Marion Ravn har kjempesuksess med duetten «Its All Coming Back To Me», der hun synger sammen med Meat Loaf på hans nye album «Bat out of Hell III». Nå er det også blitt klart at hun skal være oppvarmingsartist på hans kommende verdensturné.

- Kjempeglad

- Jeg fikk vite det fredag, så nå er jeg bare kjempeglad. Det blir fantastisk moro, sier hun til VG i dag.

På Meat Loafs verdensturné kommende sommer får Marion mulighet til å synge for opp mot 25.000 mennesker.

- Det blir ganske mange konserter. Jeg tror det blir 13 i Canada og 11 bare i Storbritannia før vi skal turnére i USA i juli, sier hun videre.

Ingen fast bopel

Det blir en omflakkende tilværelse for jenta som sier til magasinet Spirit at hun ikke har noe fast sted å bo for tiden.

Like etter at denne artikkelen ble trykket kom det imidlertid et tilbud om bosted fra prest Gisle Meling i Los Angeles. Hvorvidt hun har takket ja til dette vil hun ikke kommentere.

- Jeg bor fortsatt i en koffert hos en venninne i Los Angeles, men håper å skaffe meg noe ganske snart, sier Marion til VG i dag.

Kulturstrøm

  • Natalie Portman vil ikke til Israel

    Oscar-vinner Natalie Portman vil ikke komme til Israel for å ta imot den prestisjetunge Genesis-prisen. – De siste tids hendelser i Israel har opprørt henne og hun føler seg ikke komfortabel med å delta i offentlige tilstelninger i Israel, opplyser Genesis Prize Foundation. Prisen er på 1 million dollar og årets pris omtales som en hyllest til «jødiske kvinners bidrag til menneskeheten».

    Natalie Portman i My Blueberry Nights
    Foto: Filmweb
  • Staalesen kan vinne britisk pris

    Ifølge Bok365 kan Gunnar Staalesen vinne eDunnit-prisen, som deles ut til forfatteren av en krimroman som er publisert i Storbritannia i 2017. Han er nominert for «Wolves in the Dark», som utkom her hjemme i 2014 som «Ingen er så trygg i fare» (NTB).