Slik lager du rike riddere
3 sjampinjonger i skiver
litt olje til steiking
1 fedd hakket hvitløk
1 ss pesto
2 skiver grove brød
1 ss tacosaus
2 – 4 skiver ridderost
2 – 4 skiver kokt skinke eller kalkun
2 skiver peppersalami i strimler
1 ss kapers
1 ss ravigott saus
salt og pepper
- Steik sjampinjongen i en liten gryte med hvitløken ha litt pesto i til sist
- Smør tacosausen på brødet
- Begynn med ridderosten ett lag
- Så halvparten av peppersalamien og litt kapers
- Før det er på tide med et lag med kokt skinke eller kalkunskinke
- Nå er det sjampinjongene sin tur for du legger på et nytt lag skinke
- Raviggotte saus og resten av salamien
- Og de siste ridderostskivene danderes forsiktig over
- Toppes med den siste brødskiven.
- Vær forsiktig når du legger hele herligheten i vaffeljernet, ikke press vaffeltoppen ned slik at toasten knuses, bare la tyngden holde det hele på plass. Steikes i på full styrke i ca 4 minutter