Lær katten din to triks

Hvordan kan vi få Mons til å sette seg og legge seg på kommando?

Katt
Foto: NRK

Katter er selvstendige dyr som liker å gjøre som de vil. Ofte kan det være vanskeligere å lære katter kunster, sammenlignet med hunder, men det er slett ikke umulig.

I videoen under gir dyretrener Turid Buvik gir deg oppskriften som gir pusen din bedre oppførsel.

SE VIDEO: Katteoppdragelse

Turid Buvik

Dyretrener Turid Buvik kan veldig mye om hvordan dyrene oppfører seg.

Foto: NRK

Kulturstrøm

 • Faithfull om koronasykdommen

  Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a. overlevd en overdose med sovemedisin og vært avhengig av heroin.

 • Færre digitale kulturopplevelser

  Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse. – Viljen til å betale for digitale kulturopplevelser er stabil i pandemien. Det tyder på at nedgangen i digital kulturbruk heller skyldes mangel på tilbud enn etterspørsel, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion.

 • Vokalist i Bay City Rollers død

  Artisten Les McKewon (65) som var vokalist i bandet Bay City Rollers døde tirsdag denne uken, skriver CNN. Bay City Rollers hadde sin storhetstid på 1970-tallet med blant annet melodiene «Shang-a-lang», «bye, bye, baby» og «Give a little love»

  Les McKeown er død
  Foto: Yui Mok / AP