NRK Meny

Lady Gaga er klar i Beyonces sted

Ting kan tyde på at Lady Gaga er på vei inn til å overta Barbra Streisands gamle glansrolle i «A Star is Born» som opprinnelig var tiltenkt Beyonce. Ifølge nettstedet Deadline er Lady Gaga angivelig snart i havn med kontraktsforhandlingene, etter en prøvefilming som skal ha gått riktig så bra. Hun sies også å være regissør Bradley Coopers førstevalg i rollen. Dette blir Coopers regidebut.

Opprinnelig skulle «A Star is Born»-nyinnspillingen skje med Clint Eastwood i registolen og Beyonce i rollen som tidligere har vært tolket av Streisand, Judy Garland og Janet Gaynor. Men da Eastwood hoppet av, og Beyonce ifølge ryktebørsen skal ha blitt altfor dyr for filmselskapet, trådteStefani Joanne Angelina Germanotta, alias Lady Gaga, til.

Lady Gaga
Foto: DANNY MOLOSHOK / Reuters

Kulturstrøm

 • Molderosen går til Arild Andersen

  Kontrabassisten Arild Andersen er tildelt Molderosen 2018. Det er Moldejazz sin høyeste utmerkelse og tildeles en person som har vært med å sette Molde på kartet. Arild Andersen har spilt på mange av Moldejazzfestivalene, og er landets mest kjente jazzbassist. Arild Andersen er 72 år gammel og kommer fra Lillestrøm

  Arild Andersen
  Foto: Ann Eli Nøsen / NRK
 • Flyttar Manson-film

  Quentin Tarantino sin film om sektleiaren Charles Manson skapar debatt allereie før han er ferdig. Opphavleg skulle filmen med namnet «Once Upon A Time in Hollywood» ha premiere på 50-årsdagen for drapet på skodespelarinna Sharon Tate, 9. august 2019. No har premieredatoen blitt flytta, ifølgje The Hollywood Reporter. Leonardo DiCaprio og Brad Pitt har hovudrollene i storfilmen. Filmselskapet hevdar at flyttinga av premieren ikkje har noko med 50-årsmarkeringa å gjere. Manson og hans tilhengjarar stod bak fleire brutale drap i 1969. Charles Manson døydde i 2017.

  FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES
  Foto: BORIS HORVAT / AFP