Hopp til innhold

Halle

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Halle er sønnen til Johan. De bor sammen på den eneste gården som er i skikkelig drift på Ylvingen. Han er en stødig kar, som endelig får oppleve kjærligheten med Klara.

Klara kom til gården for å ta vare på gamle Ingeborg, da hun levde. Men da hun døde og Klara skulle reise, greide endelig Halle å vise seg som en handlingens mann. Han ba Klara om å bli, noe hun gjorde.

Halle og Klara har funnet tonen

Halle og Klara har funnet tonen.

Foto: Liv Ask / NRK
Halle og Klara
Foto: Liv Ask / NRK

Halle er glad i å drive gården, men drømmer også om et litt mer behagelig liv. Han begynner å tvil på om livet på Ylvingen er det rette for ham resten av livet. Kanskje er det andre måter å leve på?

John Sigurd Kristensen

Kommer opprinnelig fra Tromsø, bor i Asker utenfor Oslo.
Ble uteksaminert fra Statens Teaterhøgskole i 1978. Han har tidligere spilt i NRK Drama-seriene ”Kodenavn Hunter” (2007), "Soria Moria" (NRK 2000?), ”Ved kongens bord” (2005) og ”Brigaden” (2002). Han spilte også i filmene Kautokeinoopprøret" (2008), ”Tyven, tyven” (2002) og ”Amatørene” (2001).

John Sigurds beste minne fra Himmelblå-innspilligen:

- Jeg har mange gode minner fra innspillingen, spesielt knyttet til vær- og naturopplevelser. Til tider hadde vi to stormer i uka i vinter. Det var til og med bølger i toalettet på hotellet! Likevel avlyste vi bare en innspillingsdag. Det er sterkt.

John Sigurd om Halle:

- Halle vil jeg karakterisere som jordnær, stedbunden, snill og ensom. Han fører en lavmælt krig mot sin dominerende far. Og så møter han kjærligheten...

Se i Nett-tv John om Halle

Kulturstrøm

  • HBO bekrefter en tredje sesong av «House of the Dragon»

    «Game of Thrones»-spinoffserien «House of the Dragon» får en tredje sesong, bekrefter HBO.

    Med sesong 2 like om hjørnet slipper altså HBO nyheten om at de har fornyet for ytterligere en sesong av den kritikerroste fantasy-serien.

    – Vi kunne ikke vært mer henrykt for å fortsette historien om House Targaryen og for å se denne crewet skinne på nytt i en sesong tre, sier Francesca Orsi, leder for dramaserier og film ved HBO.

    Pressemeldingen sier ingenting om når innspillingen av tredje sesong starter eller når fansen kan forvente å få se det ferdige resultatet, som naturlig nok trolig blir en god stund til.

    (NTB)