NRK Meny
Normal

Lindmo vann for femte gong

Anne Lindmo vann sin femte «Gullruten» då ho i kveld fekk pris for beste underhaldningsprogram med hennar «Lindmo».

Programleder Anne Lindmo vant Gullruten for femte gang. (Bilder med tillatelse fra TV 2)

TALE: Anne Lindmo takkar i denen videon for sin femte "Gullruten"-seier.

Frå før så har Anne Lindmo vunne Gullruten i 2006, 2008, 2010 og 2014. Alle gongane som beste programleiar.

I takketalen så var det lite som tyda på at Lindmo har blitt mett og blasert av å vinne prisar. Anne Lindmo leia tidlegare programmet «Store studio» før ho gjekk over til «Lindmo» i 2012.

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters