Den ekte Super Mario (84) død

Mario Segale var en italiensk-amerikansk eiendomsutvikler som leide ut lokaler til Nintendo i USA på 1980-tallet. Nintendo takket for kontorplassene ved å oppkalle det som skulle bli en av verdens mest kjente spillfigurer etter ham. Super Mario-figuren het opprinnelig Jumpman. Det skal ha vært Nintendos USA-sjef som bestemte at hoppemannen måtte få «et skikkelig» navn. Det er BBC som melder om dødsfallet.

Mario Segale i 1952
Foto: JohnnyRRusso / Technologizer

Kulturstrøm

  • Pink testet positivt for korona

    Sangeren Pink opplyser at hun har og hennes tre år gamle sønn har testet positivt for koronaviruset. Hun sier at hun og sønnen hadde symptomer for to uker siden, og at de da testet positivt. Familien har siden holdt seg i hjemmekarantene.

  • Sangeren Bill Withers er død

    Den amerikanske sangeren og komponisten som blant annet sto bak låten «Ain't No Sunshine» er død, 81 år gammel. Withers døde av hjerteproblemer tidligere denne uken.

    Bill Withers
    Foto: Reed Saxon / NTB/Scanpix

Flere kulturnyheter

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?

All By Myself med KORK (Korona edition)

Hjemmekontor kan være ensomt, også for KORK, men hvem blir ikke glad av å spille denne udødelige klassikeren alenesammen?