Astrid S ante ikke hva hun sang

Astrid S snakker ikke flytende spansk. Men hun er helt rå på å late som, synes Gabifuego. Han er best kjent som gitaristen i Boy Pablo, men har nå gått solo under artistnavnet Gabifuego. Hans ferske singel «Contigo Tengo Feeling» er ukas låt på NRK P3.

NORGES NYE REGGAETON-DUO: Gabifuego fra Boy Pablo har gått solo. Og fått Astrid S med på leken. FOTO: Henriette Dæhli / Eskil Olaf Vestre
Foto: Henriette Dæhli / Eskil Olaf Vestre

Kulturstrøm

 • Trump: Microsoft kan kjøpe TikTok

  USAs president Donald Trump sier mandag at han ikke har noe imot om amerikanske Microsoft kjøper opp det kinesisk-eide selskapet TikTok, melder Reuters. Forrige uke truet Trump med å forby TikTok i USA.

  TikTok
  Foto: Thomson Reuters
 • Få kvinnelige regissører

  Ny rapport viser at kun 22 prosent av regissørene av europeiske kinofilmer var kvinner. Bak rapporten står The European Audiovisual Observatory. De har sett på hvor mange kvinner som står bak film og TV-serier produsert i årene fra 2015 til 2018 og vist i 2018 og 2019. Det påvirker hvilke sexscener vi får se i film, mener regissør Erik Poppe.

 • «Frida» på toppen av lista

  Nina Grünfelds biografi om sin ukjente farmor var den mest solgte biografi- og memoar-utgivelsen i første halvår av 2020. Farmoren var tysk, jødisk, prostituert og mistenkt for spionasje da hun ble gravid. Sønnen Berthold kom til Norge som flyktning og ble en av våre mest kjente psykiatere.

  Nina Grünfeld og boka «Frida: Min ukjente famors krig»
  Foto: Johs. Bøe / Aschehoug/NRK